Converse sever arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar. 3 Senedir converse kullanırım. Her işe gider. Motor kullanırken, yürürken, denize giderken :mrgreen: Herşeyin altına da gider meret.

Benim sevdiğim model kısa olanlar. 95 TL Ye alıyorum 1 çiftini. Bugün sahibindende bir gireyim dedim o ne. :silent:

Benim converse'lerimin aynısını 40 liraya satıyorlar Orjinal ! :silent:

Bugün hayatımda etmediğim kadar küfür ettim kendime.

Buyrun linkler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...m-taban-2011-ithal-siyah-kisa-44729875/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ffaf-taban-beyaz-kisa-en-ucuz-44770577/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...all-star-bordo-kisa-tum-nolar-44068160/detay?

Ürünler kapıda ödeme oluyormuş ve ortalama 5 tl kargo ücreti varmış. Converse alan arkadaşlar artık kazık yemesin istedim :mrgreen:

arkadaşım o kadarda kızma kendine çünki bu fiyata aynısının çakmaları oluyor ben yalovada öğrenciyken 77.kapı diye bi yer vardı adını tam hatırlayamadım sahilde hemen dondurmacının yanında kopuz dondurmanın neyse orda.. uzakdan bakınca orjınal gıbı duruyor markasıda aynı herseyı aynı sadece işcilik kötü bu üründe öyle olabilir hemne sövme kendine :p

arkadaşım o kadarda kızma kendine çünki bu fiyata aynısının çakmaları oluyor ben yalovada öğrenciyken 77.kapı diye bi yer vardı adını tam hatırlayamadım sahilde hemen dondurmacının yanında kopuz dondurmanın neyse orda.. uzakdan bakınca orjınal gıbı duruyor markasıda aynı herseyı aynı sadece işcilik kötü bu üründe öyle olabilir hemne sövme kendine :p

Hocam resimlerden fena değil gibi durmuyor converse üzerine master yapmış sayılırım uzaktan görsem aha çakma falan derim bunlar fena değil :p Çakma bile olsa el insaf 39 lira diyo adam hocam ya. Zaten standart 8-9 ay dayanıyo sonra yırtılıyo bu meretler :mrgreen:

Not : mesaj attım bakalım orjinalmi ve iade imkanı varmı dedim alırım bakarım beğenırsem giyerim beğenmezsem veririm kargoya gönderirim gari :p

sen mi satıyon acaba diye çok şüphelendim.

Ürünler yanılmıyorsam istanbul çıkışlı, ben marmariste yaşıyorum. Başlığı açtıktan sonra "aha valla yanlış anlayacak millet" diye jeton düştü ama çok geçti. Sizi inandırmak için birşey yapamam ama ben satmıyorum. :)

valla bende baktım çakma gibi duruyodu konvers zaten yırtık giyilir espirisi orda benimde üni yıllarımda aldığım bi konvers vardı heryere onu gıyerdım ayakkabı paramparça oldu ama giyordum sonra tatilde eve geldim babam görmüş ayakkabıları hemen çöpe atmış gidip başka spor ayakkabı almıştı gülsemmi ağlasam mı :p

Ürünler yanılmıyorsam istanbul çıkışlı, ben marmariste yaşıyorum. Başlığı açtıktan sonra "aha valla yanlış anlayacak millet" diye jeton düştü ama çok geçti. Sizi inandırmak için birşey yapamam ama ben satmıyorum. :)

tamamdır. ben ikna oldum :cat:

valla bende baktım çakma gibi duruyodu konvers zaten yırtık giyilir espirisi orda benimde üni yıllarımda aldığım bi konvers vardı heryere onu gıyerdım ayakkabı paramparça oldu ama giyordum sonra tatilde eve geldim babam görmüş ayakkabıları hemen çöpe atmış gidip başka spor ayakkabı almıştı gülsemmi ağlasam mı :p

Benimkilerde şuanda hafiften yırtık, çaktırmıyolar ama yırtık olduklarını güzel güzel geçinip gidiyoruz :p

:queen: erkeğin converse ; kadının UGG giyeninden hazzetmem :queen:

UGG'dan iğrenirim, gördümmü yanından geçtiğim kızın falan mesela "ıyy ayı patisi" falan gibi şeyler derim ama converse'i de çok seviyorum. Sanırım sürekli kot giydiğim için, kotun altında iyi duruyor. :)

aklım bi arkadaşın sözü geldi campusde oturuyoduk eleman geldi yanımıza yırtık kot giymiş
bizimkilerde hemen saldırdılar tabi çocuğa kot pantolon alalım oğlum bune hal felan çocuk dediki oğlum üniversitelinin hali bu herşeyi yırtık pırtık olsada yakısıyor diyodu

Bedava verseler giyilmez ama imajın gözü kör olsun...Topuk dikeni ve erimesinin başlıca nedeni ....35 yaşına gelince yahu ayakta 2 saat duramıyor 1 saat yürüyemiyorum, niye acaba düşünür dururlar artık...Benim zamanımda convers değil bot modaydı, 3 yıl yaz kış istanbul üniversitesinde askeri botla gezdim ayağımda, ayağımdaki mantarı iyileştirmek için 2 yıl uğraştım daha sonra ...

MkD

converse çok sağlıksız
yalın ayak gezmek daha iyi :mrgreen:

40 Tl veriyorsun 1-2 hafta içinde her yeri patlıyor. :mrgreen:

Bu bez parçasından hep nefret etmişimdir. :queen:

18 yaşnda genç olmama rağmen hiç gtiymedim.çünkü o kadar çok insan giyiyorki bunu artık gına getirdi nerde abaza orada convers görür olduk.

40 Tl veriyorsun 1-2 hafta içinde her yeri patlıyor. :mrgreen:

Bu bez parçasından hep nefret etmişimdir. :queen:

Verdikleriniz sahte olmasın hocam. 90 TL veriyorum 9-10 ay civarı dayanıyor. :) Baya da hırpalıyorum o ayakkabılarını silen tiplerden değilimdir. :)

F54

bırakın bunları giymeyi giyenle dahi dolaşmam kim ne derse desin çok igrenç

bırakın bunları giymeyi giyenle dahi dolaşmam kim ne derse desin çok igrenç

Bende cup a binen tiplere selam bile vermiyorum tanıdık dahi olsa, böyle bir iğneleme yapamazsınız. Başlığın adı zaten Converse severler, sevmeyenler değil. :cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar