Converse sever arkadaşlar.

Hayatta giymem, sevdiğim kimseye de giydirmem. Ayak ve bel rahatsızlıklarının temel sebeplerinden biridir bu ayakkabılar. İlerleyen yaşlarda çekersiniz ceremesini

Bende cup a binen tiplere selam bile vermiyorum tanıdık dahi olsa, böyle bir iğneleme yapamazsınız. Başlığın adı zaten Converse severler, sevmeyenler değil. :cat::cat:

her turlu kıyafetın altına gıden tek ayakkabı.kot gıyersın yakısır sort gıyersın yakısır zaten yazın derı ayakkabı gıyenlere hastayım arkadas:mrgreen:

her turlu kıyafetın altına gıden tek ayakkabı.kot gıyersın yakısır sort gıyersın yakısır zaten yazın derı ayakkabı gıyenlere hastayım arkadas:mrgreen:

Aynen. Kot gömleğe yakışır, tshirt şorta yakışır. Hatta bi kere siyah takım elbisenin altına siyah converse giymiştim çokta güzel olmuştu. :)

bez ayakkabıyla motor sürüyosanız hiç ayakkabı giymeyin daha iyi :mrgreen:
korumalıklı ayakkabı alamıyosan kalıbı sert ayakkabıları tercih etmeye bak en azından bez e nazaran biraz daha koruyucu olur

bu conserveler özellikle nadide ülkemizin başkenti gençleri tarafından giyilen milli bir ayakkabı çeşidi bence :) hatta ben buna angaralı ayakkabısı diyorum

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yahu madem tek tip seviyorsunuz, ünformalı bir meslek seçin o zaman :)

ben de converse hastası bırıyım :) şu an da 3 conversım var ve nıce eskımışler var :cherry: kampanyada oldugu donemlerde alıyorum 50-55 lıra cıvarı.
daha once boyle bırınden sıpariş verecektım guvenemedım ama şımdı yorumlara bakıyorum da ıyı yorumlar var.
sınavdan sonra bır converse bır de nıke ayakkabı sıparısı vereyım :cherry:

Genellikle parti malı filan oluyor ,geçen kış bir arkadaşa satsın diye 25 tlden ki içinde conversin kışlık boosey modelleri(179tl) ,deri olanları (etiketleri 199 tl)da dahil yani karışık kutularında almıştık ki ortalama 40-50 tl arası sattı ,demem o ki gümrük tasfiyenin 30tl dolaylarında sattığınıda biliyorum ,ucuza geldiğinden ucuza verebiliyorlar ,bende bu arada 4 adet aradan aldım:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hani şu ayakkabılardan hiç giymeyi düşünmedim ama öylesine açtığım ilanda ilk farkettiğim şey sadece 36-37-38-39 numaraları olduğu. Bu numaralarda ayakkabı giyen var mı?

Sanırım sadece ilkine baktınız, 2. ve 3. ilanlarda tüm numaralar var ve bende almayı düşünüyorum nike :) Sadece 42 TL ya aynı ayakkabı FLO da 119 TL :queen:

o linkteki ayakkabılar orjinal değildir haberiniz olsun.
ama orjinalinden ayırt edemessiniz giymediğiniz sürece.
biraz fazla para verip ayağınızın kıymetini bilin, mağazasından alın derim. (kendi fikrim)

MkD

orjinal converse ne ki zaten düz plastik tabanın etrafına çevrilmiş kumaş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanırım sadece ilkine baktınız, 2. ve 3. ilanlarda tüm numaralar var ve bende almayı düşünüyorum nike

Dediğim gibi aslında ilanla ilgilenmediğim için öylesine baktım farketmemişim.

zevk meselesi kimsenin zevkine lafim yok ama 37 yasindayim ve bu Converse'nin chucks modellerinden nefret ediyorum. hayatta giymeyecegim bi ayakkabi. rahatsiz oldugu uzaktan belli.

F54

Bende cup a binen tiplere selam bile vermiyorum tanıdık dahi olsa, böyle bir iğneleme yapamazsınız. Başlığın adı zaten Converse severler, sevmeyenler değil. :cat::cat:

fikir söylemek yasak mı? hem sen slm vermesen de umrumda olmaz elbet veren birileri bulunur:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------

bundan başka spor ayakkabı yok mu yani? neleri var bunun orj alacağıma bir sürü marka var hem kalite hem görüntü bundan çok güzel

fikir söylemek yasak mı? hem sen slm vermesen de umrumda olmaz elbet veren birileri bulunur:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------

bundan başka spor ayakkabı yok mu yani? neleri var bunun orj alacağıma bir sürü marka var hem kalite hem görüntü bundan çok güzel

Fikir söylemenin yasak olduğunu söylemedim. Güzel bir ayakkabı değil de amenna eyvallah başımın üstünde yeri var biçok böyle yorumda mevcut zaten.

Giyenle gezmem. Bu ne arkadaşım nesin sen kralmısın nesin yani ? İnsanları ayakkabısına göre mi niteliyosun ? Bu kadar mı gözlem yeteneğin ?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
converse ile kasım ayında uzun yol yapmayın sakin :mrgreen: benden söylemesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar