Bende cup a binen tiplere selam bile vermiyorum tanıdık dahi olsa, böyle bir iğneleme yapamazsınız. Başlığın adı zaten Converse severler, sevmeyenler değil. :cat::cat:
her turlu kıyafetın altına gıden tek ayakkabı.kot gıyersın yakısır sort gıyersın yakısır zaten yazın derı ayakkabı gıyenlere hastayım arkadas:mrgreen:
Yahu madem tek tip seviyorsunuz, ünformalı bir meslek seçin o zaman![]()
Sanırım sadece ilkine baktınız, 2. ve 3. ilanlarda tüm numaralar var ve bende almayı düşünüyorum nike
orjinal converse ne ki zaten düz plastik tabanın etrafına çevrilmiş kumaş
Bende cup a binen tiplere selam bile vermiyorum tanıdık dahi olsa, böyle bir iğneleme yapamazsınız. Başlığın adı zaten Converse severler, sevmeyenler değil. :cat::cat:
her turlu kıyafetın altına gıden tek ayakkabı.kot gıyersın yakısır sort gıyersın yakısır zaten yazın derı ayakkabı gıyenlere hastayım arkadas:mrgreen:
fikir söylemek yasak mı? hem sen slm vermesen de umrumda olmaz elbet veren birileri bulunur:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------
bundan başka spor ayakkabı yok mu yani? neleri var bunun orj alacağıma bir sürü marka var hem kalite hem görüntü bundan çok güzel