comette artçı sorunu

Artçinin Tutanabileceği Biryer Yok Napiyorsunuz Artçi Aldiğinizdaaaaaaaaaaa:)((

Ben kız arkadasını o motorların arkasına bindiren insanlardan da suphelenmiyor deilim. Kim sevdigi birinin k-cını gostermek ister ki baskalarına??!

HAKAN cevabım zıpıraydı.. Ne kıss oole hemen ustune alındın, bi sey mi var yoksa?!:queen:

veya aparatı alacak ahaha varsa tabi?

Bilmiyorum yok bişey :)

APARAT İSTİYORUM...

alestevardiya' Alıntı:
Ben kız arkadasını o motorların arkasına bindiren insanlardan da suphelenmiyor deilim. Kim sevdigi birinin k-cını gostermek ister ki baskalarına??!
valla o kadar dar açıdan bakarsan yolda yürürkende erkek arkadaşınla kıçına bakarlar o zman yoldada yürütmeyelim kız arkadaşımızı dimi????????
akıl işte yazık sizin gibi motorcularda varya buralarda mantığa bak yuhhh:pr:

jacob, ben sana benim motordaki tutamağı satayım. bir de arka koltukları değiştirdik mi tamam olur :wiinkk:

aga hocam uyar bana globali arayayım bakayım yoksa seninkiyle change edermiyiz ederiz dimi
ben gt 250 r ı sattım comet aldım:)

jakobien' Alıntı:
aga hocam uyar bana globali arayayım bakayım yoksa seninkiyle change edermiyiz ederiz dimi
ben gt 250 r ı sattım comet aldım:)
jakoben neden r yı satıp normal motor aldım sebebını sorabılırmıyım. ben de r serısıne bakıyorumda ıkıncı el bır sorun var mı dıye merak ettım.. Konuyu saptırdım kusura bakmasaın arkadaslar..

Sarılsın abi ne güzel işte 600 comette arka tutacak var istedim fiyat bekliyorum şimdi
Bu arada bu hafta satılığa giden ikinci 250 gt R seninkisi oldu(JACK.) hayırdır bir sorunmu var?

Yok sorun falan makinede hiç bişey yok ER -6 n için ilerleyişim sürüyor diyelim sebep olarak motordan memnun olduğum için bekleme süresinde motorsuz kalmamak için comet aldım.O sınıfta en iyi motor hyosung bence yakında bunuda satılık görürsen şaşırma:)

ya naked'lerde genel sorun bu artci sorunu sanirim. twister in arkasina artci alip uzun yol gidilir mi ornegin? Ben pek emin degilim. Guvenli gelmiyor bana nedense.

jakobien' Alıntı:
Yok sorun falan makinede hiç bişey yok ER -6 n için ilerleyişim sürüyor diyelim sebep olarak motordan memnun olduğum için bekleme süresinde motorsuz kalmamak için comet aldım.O sınıfta en iyi motor hyosung bence yakında bunuda satılık görürsen şaşırma:)
Aslında benim aklımdan Z 750 geçmiyor değil ama biraz daha zamanı var arkaya artçı almak gerçekten zor oluyor ben şahsen arkamda biriyle uzun yol yaparsam asla hızlı gitmem viraj çıkışlarında hissedilir biçimde kontrol zorlaşıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zipir' Alıntı:
valla o kadar dar açıdan bakarsan yolda yürürkende erkek arkadaşınla kıçına bakarlar o zman yoldada yürütmeyelim kız arkadaşımızı dimi????????
akıl işte yazık sizin gibi motorcularda varya buralarda mantığa bak yuhhh:pr:

arkadaşıma katılıyorum , kız arkadaşlarımızın kıchlarını gösterme meraklısı değiliz , ama bir arkadaşşımızın kim oturturki deme mantığı moralimi bozdu çünkü aklına böyle bişi gelmesi gerçekten beni şüpheye soktu , ozaman kız arkadaşlarımızla havuza , denize falanda girmeyelim herkez gögüslerine ve kıch'ına bakar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar