valla o kadar dar açıdan bakarsan yolda yürürkende erkek arkadaşınla kıçına bakarlar o zman yoldada yürütmeyelim kız arkadaşımızı dimi????????alestevardiya' Alıntı:Ben kız arkadasını o motorların arkasına bindiren insanlardan da suphelenmiyor deilim. Kim sevdigi birinin k-cını gostermek ister ki baskalarına??!
jakoben neden r yı satıp normal motor aldım sebebını sorabılırmıyım. ben de r serısıne bakıyorumda ıkıncı el bır sorun var mı dıye merak ettım.. Konuyu saptırdım kusura bakmasaın arkadaslar..jakobien' Alıntı:aga hocam uyar bana globali arayayım bakayım yoksa seninkiyle change edermiyiz ederiz dimi
ben gt 250 r ı sattım comet aldım![]()
Aslında benim aklımdan Z 750 geçmiyor değil ama biraz daha zamanı var arkaya artçı almak gerçekten zor oluyor ben şahsen arkamda biriyle uzun yol yaparsam asla hızlı gitmem viraj çıkışlarında hissedilir biçimde kontrol zorlaşıyorjakobien' Alıntı:Yok sorun falan makinede hiç bişey yok ER -6 n için ilerleyişim sürüyor diyelim sebep olarak motordan memnun olduğum için bekleme süresinde motorsuz kalmamak için comet aldım.O sınıfta en iyi motor hyosung bence yakında bunuda satılık görürsen şaşırma![]()
zipir' Alıntı:valla o kadar dar açıdan bakarsan yolda yürürkende erkek arkadaşınla kıçına bakarlar o zman yoldada yürütmeyelim kız arkadaşımızı dimi????????
akıl işte yazık sizin gibi motorcularda varya buralarda mantığa bak yuhhhr: