Çok üzücü :(

Merhaba MT ailesi. Bugün akşam üzeri bisiklet turuna çıktım ve hasanpaşa motorcuların önündeki virajı döndüğümde bir kalabalık gördüm. Baktım bir motosiklet kazası :pale: Bir otobüs ve bir kaç tane motosikelt vardı olay yerinde ve gittiğimde korkunç manzarayla karşılaştım. Yerde bir motosikletçi kardeşimiz yatıyordu. Yerde çok miktarda kan vardı. Ben gittiğimde kaza olalı yaklaşık 10 dakika olmuştu ve ben gittikten 10 dakika sonra moto ambulans olay yerine intikal etti. Ama artık yapacak bir şey kalmamıştı çünkü kardeşimiz vefaat etmişti.:salut: Yanılmıyorsam kurye idi çünkü motorunun ön kısmında büyük mavi çanta vardı.

Öğrendiğim kadarı ile olayın detayı şöyle;
Motocu arkadaş emniyet şeridinden gidiyor ve ilerideki otobüsü geçmek istiyor. Tam sağdan geçerken ya otobüs sıkıştırıyor ya da motor otobüse yaklaşıyor( bilen yok ) ve otobüsün sağ arka tekerleğinin arkasından vuruyor. Yere düşerken de kask kafasından fırlıyor. Tahminimce kayışı bağlı değildi yoksa kolay kolay kopacak bir şey değil. Ayrıca kayış sapasağlamdı. Vizör çıkmış ve kırıktı. Kask LS2 FF 350 model. Otobüs şoförü olay yerinde yoktu ama otobüs çalışıyor durumdaydı. Gördüğümde moralim çok bozuldu ve yarım saat kadar yol kenarında oturdum. Allah rahmet eylesin diyorum. Geride kalanlara sabır versin.

Arkadaşlar lütfen kask takalım ve kayışını bağlayalım, aksi taktirde sonuçlar çok kötü olabiliyor. Herkese iyi akşamlar. Başımız sağolsun...:pale:

Allah rahmet eylesin....

korkarak yazıyorum umarım forumdan biri değildir...

insanın tanıdığı biri...çok daha zor....

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..diyecek birşey yok geride kalanlara sabır versin.. kuryecilerin işleride zor acele yetişeyim derken hatada yapmış olabilir..

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Lütfen emniyet şeridinden giderken çok dikkatli olalım, orası bizim için ayrılmış özel bir yol değil bunu bilip temkinli olalım.

ARKADAŞLAR; dikkat delim lütfen çünkü burası istanbul trafiğide insanlarıda bir başka ve yıllardır malesef büyük araç sürücüleri motorları taşıttan saymayıp kaale almıyolar nasıl olsa bana bişey olmaz
mantığı var bazı şöförlerde. Önce biz dikkat edelim...

Allah rahmet eylesin.Ayna kullanmayı bilmeyen öküz otobüs sürücüleri yüzünden çok can verdik vermeyede devam ediyoruz

Allah rahmet eylesin.

http://www.trafikhaber.com/trafik-kazasi/kadikoyde-trafik-kazasi-1-olu.htm
http://www.medya73.com/kadikoyde-trafik-kazasi-1-olu-haberi-724391.html

Kadıköy'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında bir motosikletli kurye hayatını kaybetti. Kazanın ardından servis otobüsünü olay yerinde bırakarak kaçan sürücünün yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında bir motosikletli kurye hayatını kaybetti. Kazanın ardından servis otobüsünü olay yerinde bırakarak kaçan sürücünün yakalanması için soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Kadıköy Hasanpaşa mevki D-100 Bağlantı yolu Edirne istikametine akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; İlhan Karaca (19) yönetimindeki 34 BU 5539 plakalı motosikletli kurye, önünde seyir halinde bulunan 34 ETR 65 plakalı bir servis otobüsünün sağından geçmek istedi. Emniyet şeridinde otobüse yandan çarpan kurye, asfalta savruldu. Karaca, olay yerinde hayatını kaybederken otobüs sürücüsü aracını olay yerinde bırakarak kaçtı. Polis, kazanın ardından aracını
terk ederen sürücünün yakalanması için soruşturma başlattı.
Kazayı gören bir görgü tanığı, "Biz geldiğimizde arkadaş ölmüş haldeydi. Kulağından kan akıyordu ve kafası parçalanmıştı. Kafasında kask vardı ama ucuz bir kask olduğu için kafasından çıkmıştı. Otobüs yolda sağ şeritten giderken emniyet şeridini kullanıyormuş, otobüs sağa doğru yatınca kurye arkadaşta arkasından çarptı" diye konuştu.
Öte yandan, hayatını kaybeden genç kuryenin cesedi, olay yerinden alınarak Haydarpaşa Numune Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Lütfen emniyet şeridinden giderken çok dikkatli olalım, orası bizim için ayrılmış özel bir yol değil bunu bilip temkinli olalım.

Arkadaşlar emniyet şeridi motosiklet kullanıcıları için hiç uygun değildir. Kesinlikle kullanılmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar