Çok üzücü bir olay :(

Arkadaşlar lütfen kask takın be olur :salut:

Biraz önce msn de Kuşadasındaki motorcu arkadasım aynı zamanda kardeşim gıbı sevdiğim Çağdas arkadasımla dün gözlerinin önünde gerçekleşen kötü olayı anlattı..

Kuşadasında bilen bilir Güvercin adasının orda diğer motorcu arkadaslarla otururlarken bir arabanın arkasından arabayı kovalayan Yamaha BWS kullanan ve koruması olmayan bir arkadas limandan güvercin adaya giderken ki virajı alamamış ve düşmüş kafasını vurmasıyla kafatası kırılmış bu arkadaslar hemen gitmişler ama cocuk orda hemen ölmüş :salut: :pr:

Arkadaşlar binlerce defa söylüyoruz ama bilhassa tatil yerlerinde motora cok kasksız biniyorlar sıcak diye. :farao:

Lütfen herkez kasksız yola cıkmasın bunun gibi acı haberler almayalım...

Cocuga Allah'tan Rahmet Ailesine Sabır diliyorum...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
offfffffffffffffff:salut: yazık beaa Allah rahmet eğlesin Ailesine sabır Allah'tan rahmet diliyorum... Mekanı cennet olsun

allah rahmet elesin bıktık artık kask takın demekten !!!!!!

gerçekten çok üzücü. ne diyebilir ki insan? allah ailesine sabır versin.

:salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Abi kask takmayanlar ders alın lütfen lütfen lütfen.......

allah rahmet eylesin.allahtan sabır dilerim. kask takmaya üşenmeyelim:pr:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
offffffffffffff. :salut: :salut: Allah rahmet eylesin... Ailesine sabırlar diliyorum. Korumasız binilmesin artık şu makinelere yaaaa. :salut:

kötü olmuş vallahi ya:( Allah Rahmet Eylesin... Bir Gün bu Sözü Bizim içinde Kullanmamamları İçin LÜTFEN KASK TAKALIM ARKADAŞLAR! :salut:

yaaaaaa yapmayın şunu yaa cok mu zor bısey kask takmak en onemlı guvenlık aletımızı takalım barı yaaa off offff

allah rahmet eylesin ailesine sabır artislik yapmaya gelmiyor işte kasksız kaza yapanlara acımıyorumda geride kalan yakınlarına üzülüyorum

Arkadaşlar tek başına sadece kask takmak bile bana tarıf edılemıyecek kadar guvensız geliyor.Unutmayın sadece kafanıza aldıgınız darbelerden ölmezsiniz.İnsan vucudu cok hassas, vucudunuza alacagınız siddetli bir darbe olume sebebıyet verir heleki o hızlarda. o yuzden yaz-kış full koruma diyorum başka bişi demiyorum.

Bu koruma mevzuunu ciddiye almayan arkadaşlar lutfen youtube'a girip otomobil crash testlerini izlesinler.Otomobilleri izleyin motor konusuna siz karar verin.Fikrinizin degiseceginden eminim.

"Tabutun içinde terliyecegine full korumanın içinde terle"

Son düzenleme:
allah sevdiklerine sabır versin zor bir durum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar