Çok üzgünüm ve büyük bir hayalkırıklığı içerisindeyim.

acın için okuyabildiğim kadarıyla gerçekten üzüldüm...bahsettiğinin oğlunun masraflarını karşılamak senin sorumluluğunu bitirmiyor...sevgilinle gezdiğin kadar onunla vakit geçirdin mi acaba o bahsettiğin hafta sonları...

istemediğin biriyle evlenip çocuk yapıyosun, ayrılıyosun ve yeni sevgilinle gününü gün ediyosun...düşünmen gereken o vakitten sonra çocuğuna ne kadar vakit ayırdığın para değil?

sevgilini çok seviyosun her şeye göğüs germeye hazırdın da ilk zamanlar kızın büyümesini bekleseydin bari...durumun üzücü ama acını paylaşmak istemedim açıkçası...ama herkes hata yapabiliyo işte...

Arkadaşlar bilmiyorum içinizde eşinden boşanan arkadaşlar var mı? Fakat şu bir gerçek çocuk ile boşanmadan öncesi kadar çocuğun ile zaman geçiremiyorsun hele ki eşler arasında sıkıntı var ise çok şükür bizde öyle bir durum söz konusu değil!

Yani boşan ama istediğin zaman istediğin kadar çocuğun ile zaman geçir öyle bir dünya yok!

O çocuğun da hayatı var ve onunla zaman geçirmek isteyen dedeleri, anneanneleri, babaanneleri ve arkadaşları var.

Olaya biraz da o gözden bakın derim.Kanımca kaliteli ve hatırı sayılır zaman geçirmek önemli!Parayı ver arkana bakma değil tabi ki olay!

Yani bu dengeleri kurmak lazım! Aaaaa ben kurmaya çalıştım, çabaladım ama o insan vazcaydı ve ya yemedi nasıl derseniz artık!!!

Ne ona sevgimi ilgimi azalttım ne evladıma a olan bana oldu belki ama ben bunun altından kalka biliyordum.Tabi o insanın da gücü ve desteği ile...

Ama Mutlu Son olmadı!!!

Dostum, ilk eşinle bitti gitti. Olan olmuş artık, bir şeyleri değiştiremezsiniz... Yaşandı sonuçta.

Şu ikinci bayan ile her şey güzeldi diyorsun ama ailesi istemedi. Ailedir, haklıdır... Kızının mutluluğunu istemiştir, farklı açılardan bakmışlardır. Zaten bir şeyleride değiştirememişsiniz. Ne sen, ne kız...

Bak o zaten tercihini, seçimini yapmış. Zaten kafasına koysaydı, seni gerçekten isteseydi şuan senin yanında olurdu. Demekki bazı pürüzler var. Boşvermelisin bence. 1-2-3-4 gün üzüldün, bu saatten sonra kafana takmanında bir manası yok.

Eski eşin için diyebileceğim bir şeyler yok. Ama şuanki kız hakkında diyeceğim tek şey; Uzak dur, yaklaşma, arkanı dön kaç....
Bu yorum tecrübe ile sabittir. Benden uyarması dostum :)

Ama şuanki kız hakkında diyeceğim tek şey; Uzak dur, yaklaşma, arkanı dön kaç....
Bu yorum tecrübe ile sabittir. Benden uyarması dostum :)[/QUOTE]

Offf offfff, işte bu ne zor geliyor varya!!! Offff offfff.

Ama şuanki kız hakkında diyeceğim tek şey; Uzak dur, yaklaşma, arkanı dön kaç....

Offf offfff, işte bu ne zor geliyor varya!!! Offff offfff.[/QUOTE]

İlk gün ağlamaklı geçer
İkinci gün gözlerin kıpkırmızıdır.
Üçüncü gün somurtursun, sessiz sessiz oturursun.
Dördüncü gün Hiç bir şeyden zevk alamazsın, hayat bomboş gelir sana.
Beşinci gün sonra bir bakmışsınki geriye ? "ULAN BEN NEDEN ÜZÜLDÜM BU KADAR ! " Sonra sırıtırsın... Hafif bir tebessüm. Bu kabullenmektir ve boşvermektir. Sende boşver, hayat devam ediyor. . .

16 gün oldu bende çok büyük bir değişiklik yok! Bugün dönse devam ederim ama O neler yaşıyor unuttu mu, hüzünlü mü yoksa aman salla gitsin modunda mı???İşte bu düşünceler beni çıldırtıyor!

Ben öyle üzgün ve sıkıntılı iken o tersi olduğunu görsem her şey belki daha kolay olurdu!

Bence ayıp etti yazık etti! Hani benimle geçici düşünürsün planlar kurmaz sın kocacım demesin anlarım...Ama bu nasıl bir insafsızlık, çiğ süt emişlik, vefasızlık!!!

Aklım yüreğim almıyor arkadaşlar!!!

16 gün oldu bende çok büyük bir değişiklik yok! Bugün dönse devam ederim ama O neler yaşıyor unuttu mu, hüzünlü mü yoksa aman salla gitsin modunda mı???İşte bu düşünceler beni çıldırtıyor!

Ben öyle üzgün ve sıkıntılı iken o tersi olduğunu görsem her şey belki daha kolay olurdu!

Bence ayıp etti yazık etti! Hani benimle geçici düşünürsün planlar kurmaz sın kocacım demesin anlarım...Ama bu nasıl bir insafsızlık, çiğ süt emişlik, vefasızlık!!!

Aklım yüreğim almıyor arkadaşlar!!!

Bilirim, bilirim :) Geçicektir emin ol... Yeni insanlar tanımaya çalış, sosyal ol... Evlere kapatma kendini, süreci hızlandır. Çünkü bu bir süreçtir...
21.yüzyılda ölüm bile bu kadar kolay unutuluyorken sevgi-aşk... Basit... :)

Offf offfff, işte bu ne zor geliyor varya!!! Offff offfff.[/QUOTE]

6 ay sonra birşeyin kalmaz, daha hayırlısını bulursun, daha mutlu olursun.
Tecrübe ile sabit..

Bu kızla yıllardır berabersin , şu anda bekarsın ama evlenmeyi düşünmüyorsun , zaten teklif de etmemişsin. Kız gider tabi, evlenecek adam arayacak kendisine. Evlenmeyeceği adamla niye takılsın . Zaten 10 sene önceden 5 sene de şimdi toplam 15 sene beklemiş.

Bu kızla yıllardır berabersin , şu anda bekarsın ama evlenmeyi düşünmüyorsun , zaten teklif de etmemişsin. Kız gider tabi, evlenecek adam arayacak kendisine. Evlenmeyeceği adamla niye takılsın . Zaten 10 sene önceden 5 sene de şimdi toplam 15 sene beklemiş.

Ailesi istemiyor ikna edemiyor ve kötülük ile de olmasın istiyor! O istesin elimden tutsun ben her şeye varım birader!!!

Ama bıçak kemiğe dayandı mı o kadın benimle gelecek!!!Ailesine resti çekecek. Aaaa gelecekte düzelmez mi aramız bence %90 düzelirdi!!!:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

Evet bazen her şey güzellikle olmuyor maalesef.

Bilmiyorum içinizde kız kaçıran ya da bacısı kaçmış ya da ailelerden istemeyen, ilişkinizi onaylamayan kişiler var mı ama ''Davulun sesi uzaktan hoş gelir'' derler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar