Çok şükür YAĞMUR

Bu sene Kütahya'ya sürekli yağmur yağıyor arkadaşlar, bahar geliyor, rahat rahat gezeriz diyorduk ama bir türlü kısmet olmadı, Yağmur iyidir tabi yağsın çok şükür :)

Ama ilk defa motorumla bir bahar yaşıyorum, o da sürekli yağmurlu geçti...
:salut:

bizim burada dün öyle bi yapmur vardı anlatılmaz yaşanılır denilen tarzda ben tabi kahraman Türk genci bana bişey olmaz verdim kendimi yollara sonra inekler çıktı yola bende ineğe birmemek için su gölüne daldım motorun buji bi güzel bıcı bıcı yaptı suda :cherry:

Yağmur berekettir arkadaşlar Allah daha çok versin ......

Kütahyalı hemşehrim üzülme daha çok güzel günler göreceksin ömrün oldukça. Her şeyin bir hikmeti var. Bu yağmurların da elbette bir sebebi vardır. Yağmur motora binmemize engel değil üstelik. Giysilerinizi (motor montu, motor pantolonu, kask, eldiven, bot) kuşanıp çıkın yola. Ayrı bir zevktir.

Kütahyalı hemşehrim üzülme daha çok güzel günler göreceksin ömrün oldukça. Her şeyin bir hikmeti var. Bu yağmurların da elbette bir sebebi vardır. Yağmur motora binmemize engel değil üstelik. Giysilerinizi (motor montu, motor pantolonu, kask, eldiven, bot) kuşanıp çıkın yola. Ayrı bir zevktir.

dün çıktım da noldu motor yarı yolda bıraktı bizi bidaha kolay kolay sağanak yağışta yola çıkmam

ben yolda kapatmış gidiyodum 80 ile bitane şahin ile kapışıyoduk ama yerler 3 cm su ne o gidiyo ne benim motor gidiyo birden önümüze bi inek sürüsü çıktı ben frene bastım ama başladı kaymaya durmaya niyeti yok sağ taraftada su gölü vardı onun içine motorla bi daldım dalış o dalış motor rölantide çalışıyo en ufak gaz vermemde gaz yemiyo motor dan dumanlar çıktı filan baya bi macera atlattık

Tabi arkadaşlar her işte hayır vardır, nisan yağmurları bereket getirir :)

Biliyorum ama dayanamadım içimdekini paylaşayım dedim, az önce devlet meteoroloji işlerine baktım 5 gün boyunca yağmur gözüküyor...

Ankara daki geçen seneki su kesintilerinden sonra bu sene motoru 1 değil 2 ay geç çıkartmaya razıyım.

S40

bende yağmur yüzünden şu an işten çıkmadım

geçen iice bi temizledim 5-6 saat harcamışımdır.
emeime yazık olmasın motorum çamur içinde kalmasın die
çıkmıyorum yola :)

bu yagmurlar için az dua etmedik geçen sene,çok şükür rabbime ..

Bu sene Kütahya'ya sürekli yağmur yağıyor arkadaşlar, bahar geliyor, rahat rahat gezeriz diyorduk ama bir türlü kısmet olmadı, Yağmur iyidir tabi yağsın çok şükür :)

Ama ilk defa motorumla bir bahar yaşıyorum, o da sürekli yağmurlu geçti...
:salut:

Motorunla ilk defa baharı yaşarken yağmurda da binebilirsin?Motor yağmurda çalışır ve yol alır...Denemelisin...

Motorunla ilk defa baharı yaşarken yağmurda da binebilirsin?Motor yağmurda çalışır ve yol alır...Denemelisin...

Geziyorum zaten, dayanamıyorum :) Ama uzak bir yere gitmek yerine şehir içinde dolanıyorum. Şöyle tepelere doğru gitmek için biraz daha beklemek lazım, bir de hasta oldum, soğukta gezmekten...

Yağmur sorun değilde, yandan su fırlatan arabalar sorun oluyor daha çok...

hakikaten bahar gelmedi.
hani ısınıyodu bu küre hani yok kuraklık yok bilmem ne hepsi hikaye
Allah verince rahmeti veriyo işte.

okadar cilaladım myine ıslandı hep çamur =(( napalım hava ısınsın sıcakta yıkamaya raızıyım =)

yagmur yagıyor kaç kaçç kaçççç şemsiyeni açççç açç açç :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar