Çok şükür Sonunda motorumu alabildim.

hayırlı olsun darısı bizim başımıza:),motorcular geçiyo yine caddeden bu saatte,rahat vermiyolar:pr: motorum yok gözüme uyku girmiyo:queen:

arkadaşım hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim darısı benim başıma parayı denkleştiremiyom ki:pr:

arkadaşım hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim darısı benim başıma parayı denkleştiremiyom ki:pr:

Moralini bozma dostum...

Dediğim gibi ben 1,5 yıldır kasıyordum.
Parayı denkleştiremedim,
Modele karar veremedim,
Park yerim yoktu,
Ehliyetim yoktu vs vs....

Ama cidden önce ehliyetimi almakla başladım ve tek tek tüm sorunları sırasıyla çözdüm. Tabi birazda şansın yardımı oldu... (hatta fazlaca oldu)

Umarım herkes gönlündeki motora düşündüğünden daha çabuk ve kolay sahip olur. Ben beklemenin acısını yaşadım, çok iyi bilirim.

Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Hepiniz Sağolun arkadaşlar....

teşekkür ederim...

Darısı motoru olmayanların başına.

Motoru plaka ruhsat dahil 3,250 peşin e aldım. Aslında 1,800 peşin kalanı pazartesi vereceğim. Peşinmi oluyor iki taksitmi varın siz söyleyin artık. Çanta falan konuşmadık sadece 1 kask verecekler galiba ama nede olsa ben gidip adam gibi bi kask ve dizlik falan alacağım nede olsa..

vay bee...3250 sağlam para...haydi hayırlısı...

kardeş hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin ii günlerde kullan inşallah

hayirli olsun.. kazasiz belasiz kullanmani dilerim.. insallah gezilere de beraber gideriz..

oncelikle hediye olarak verilen kask dandik bisi ise bosuna alma derim.. onun yerine ustune para koyup baslangic seviyesindeki veya para durumuna gore daha ustu bir kask almani oneririm.

nolan n61 - n62, lazer vertigo veya agp gp1

yoksa hediye olarak safebet gibi bisi veriliyorsa hic bakma bile.. kask yerine eldiven dizlik veya disk kilidi-zincir al daha iyi..

tekrardan hayirli ugurlu ola.

Shakulin

motorun hayırlı olsun arkadaşım içindeki coşkuyu hisseder gibiyim :)

arkadaşalrında dediği gibi özellikle kaskın kaliteli olması cok önemli kendin içi,ama artcıların içinde en azından öle bi kaskın olması da ii olur.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız insalla ,

yalnız fiyatlar düştü diyorsunuz da gecen sene masai grand eagle 250 yi peşin 3300 e - 3500 e satıyorlardı , şişirip düşürüyorlar demekki , gecen sene zatın fiyatı neydi acaba

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sağolun varolun..

Darısı motoru olmayanların başına.

Veee işte motorumun resimleri:

Tamam biliyorum standart bir zat ve buraya resmini koymak artık anlamsız gelebilir bazılarına ama ne yapayım????

Tam 1,5 yıl para biriktirdim ve kastım hayatımın en geçmez 1,5 yılıydı. Şu anda o kadar mutluyumki anlatamam. Yolda giderken şarkı söylüyorum motorun üstünde ışıklarda falan durduğumda yanımdaki arabalarda bulunan insanların gülmesiyle kendime gelip susabiliyorum anca eeee böyle bir durumda burayada resim koyarım herhalde mazur görün....

Bu resim daha ben almadan önce galeride çektiğim resimdi. O zaman zat hala aklımda yoktu...

Ellerinde başka kırmızı zat olmadığı için resmini çekip salya akıttığım vitrindeki zatı almış oldum.
Buda ilk gün akşam evde çektiğim resmi:

Görmemişin zatı olmuş tutmuş slideshow unu yapmış buyrun buradan:
player.php

Son düzenleme:
hayırlı olsun dostum güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.

hayırlı ugurlu olsun bende maxi scootorları çok araştırmıştım.ZAT tasarım olarak çok iyi özellikle siyah olanları burgmanlar kadar havalı güle güle kullan.hatta şarkı söyleye söyleye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar