Çok şükür Sonunda motorumu alabildim.

Son 1,5 yıldır yok 151rs yok bisan senatör, Asya as 125t mondial 125zn arasında gidip gelirken ve para biriktirme hesapları yaparken sonunda bugün mondialin fiyat düşürmesinide fırsat bilip cebimde 1,800 ytl ile bayii ye gittim. Aklımda 125zn varken çıktığımda kırmızı bir zat ım olmuştu....

Pazartesi gidip kutudan çıkarılmasını ve montajını izleyeceğim.( Bu toplama yada montaj sırasında bana vereceğiniz bi tavsiye varmıdır arkadaşlar?)

Evrak işleri falan derken, salı günü teslim alacağım....

Darısı motoru olmayanların başına...

hadi hayırlı uğurlu olsun... Allah kaza bela vermesin..çok dikkatli tedbirli ve yavaş kullanmanı tavsiye ederim...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun dosrum, mondialin en iyi modelini almışsın sanırım.
kazasız belasız günler dilerim...

Kesinlikle en sağlam modellerinden diyebilirim. Ben 7000 km kadar kullanmıştım Zat modelini o süre boyunca bir kere yolda bırakmadı. Çogunluğu şehir içi olmak üzere uzun yolda yapmıştım. Oldukça şık bir tasarımı var zaten o fiyata öyle bir ürün anca o kadar olur.. Güle güle kazasız ve belasız sürüşler dilerim.

:cat:

motorun hayırlı olsun, şık bir motor seçmişsin bence.
montaj hakkında bişey diyemeyeceğim.
güle güle kullan:rendeer:

bu arada neden "tekerin düz bassın" derler bilmem ki...:silent:
adam viraja nasıl girecek..?:queen:

Hayırlı olsun kardeş
Bende bu gün Direksiyon sınavına girdim taa kırkkonaklarda reha alemdaroğlu lisesinde inşallah işlem tamam.
SIRA ARTIK UYGUN BİR CHOPPER ALMAKTA

Son 1,5 yıldır yok 151rs yok bisan senatör, Asya as 125t mondial 125zn arasında gidip gelirken ve para biriktirme hesapları yaparken sonunda bugün mondialin fiyat düşürmesinide fırsat bilip cebimde 1,800 ytl ile bayii ye gittim. Aklımda 125zn varken çıktığımda kırmızı bir zat ım olmuştu....

Pazartesi gidip kutudan çıkarılmasını ve montajını izleyeceğim.( Bu toplama yada montaj sırasında bana vereceğiniz bi tavsiye varmıdır arkadaşlar?)

Evrak işleri falan derken, salı günü teslim alacağım....

Darısı motoru olmayanların başına...

plaka dahil toplam kaça maloldu...çanta falan hediye ettilermi...eşantiyonu yokmu satıcının...

yaz geldi herkes motorlanıyorrr :)

hayırlı olsunn
kazasız belasız kullanman dileğiyle

kardeş hayırlı olsun allah kazabela vermesin.
3250 ytl mi aldın yoksa

Hepiniz Sağolun arkadaşlar....

teşekkür ederim...

Darısı motoru olmayanların başına.

Motoru plaka ruhsat dahil 3,250 peşin e aldım. Aslında 1,800 peşin kalanı pazartesi vereceğim. Peşinmi oluyor iki taksitmi varın siz söyleyin artık. Çanta falan konuşmadık sadece 1 kask verecekler galiba ama nede olsa ben gidip adam gibi bi kask ve dizlik falan alacağım nede olsa..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar