Çok şükür bende kaza yaptım:)

yok yok merak etmeyim çok önemli bişeyim yok:) bugun adanadaki cross gezisine katılmak için saat 05:30 sularında hatay dörtyoldan yola çıktım. yol arkadaşımın motoru biraz yawaş oldugu için otoban yerine kestirme yolları kullanalım dedik(demez olaydık oy:) ) ceyhanın kurtkulagı kasabasının girişinde yola su akmış
oda soguktan buzlanma yapmış e tamda virajda olunca bu olay ön tekerim kaydı bi ihtimal toplayabilirim diye direksiyonu ters tarafa çevirince motor beni fırlattı üstünden:) ölçtüm 22 metre sürünmüşüz asfaltın üzerinde. motor bi tarafa ben bi tarafa.. çok şükür ekipmanlar sayesinde olayı bikaç sıyrıkla atlattık ama dirseklik eksikti:( yani neymiş???
KORUYUCU EKİPMAN OLMADAN YOLA ÇIKMAYACAKMIŞIZ...!

geçmiş olsun...

hala buzlanma oluyor mu yaw? mayısa geldik...

walla bende çok şaşırdım ama ayaga kalktıktan sonra gidip kaydıgım yere baktım su donmuştu ne iş bende anlamadım wardır bundada bi hayır:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun ..Allah beterinden korusun...

saolun arkadaşlar.. bu highsiding ne illet bi düşüşmüş:)

Vay canına buz pateni hesabı 22metre.:)

Şaka bir yana geçmiş olsun ya yüksek hızda viraja girmiş olsaydınız birde ekipman olmasa vallahi geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun 22 metre gerçekten azımsanmayacak bir rakam.

Buzlanma olmasına çok da şaşırmadım ne de olsa sabahın beş buçuğuymuş saat...

gecmis olsun arkadasım bende bugun egitim sahasında ılk dususumu gerceklestırdım 25 km hızla..sag sol kontra calısırken frene dokundum sanırım bır hatırlasam ders cıkaracam ama ınsan hatırlamıyor ne hata yaptıgını....her zaman full koruma bakkala bile dahi giderken...highsiding tehlikeli bir olay buyuk kaza atlatmıssın tekrar gecmis olsun..

walla benim hız bi 80 90 falandı heralde pürüzlü asfaltta o kadar kayabildigime göre:)

Konu başlığı ilginç olmuş sanki isteyerek kaza yapmışsın gibi.geçmiş olsn

yok hocam isteye isteye yapmadım tabiikide buda bi tecrübe sonuç olarak hiç böyle saglam kaza yapmamıştım onun için öyle başlık açtım:)

Motosikleti
cb 125 f
koruma ekipmanları olmadan motora binmiyorum. bir iki kere ufak mesafe (sokak arası) kullandım ama huzursuz oldum. motorun keyfini korumalar üzerimdeyken çıkarabiliyorum, başka türlü aklım hep kötü şeylerde oluyo. koruma ekipmanları kullanmayan arkadaşlara ders olsun senin kazanda. Allah muhafaza çok kötü sonuçlanabilirdi. büyük geçmiş olsun, en büyük kazan bunla kalsın :cat:

bizim buralarda millet pek önemsemez koruma ekipmanlarını hatta dogru düzgün kask takan bile yok ben normal zamanda bile sokakta falan gezerken kaskımı eldivenimi takıyorum en basitinden millet ''yaw sanki daga çıkıyorsun çarşının içinde takma bari şunu'' gibi sözler kullanıyor. Aman diyorum arkadaşlar hiç bişey yapmasanız bile kaskınızı ihmal etmeyin. bugun düştükten sonra kaskı kontrol ettim sag tarafı oldugu gibi yere sürtünmüş. Allah korusun onun olmadıgını düşünün ve tekrar diyorum hiç olmadı kaskınızı takın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar