Çok Şanssızım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok yok senin motora bi tane nazar boncuğu takmak lazım,bu ne şanssızlıktır yaa,başına gelmeyen kalmamış neredeyse,Allah korusun ,Allah göstermesin ben olsam 2 tane de ben sıkarım bırakırım beni yolda bırakan makineyi,talihsizlik başka bişey değil

yok yok senin motora bi tane nazar boncuğu takmak lazım,bu ne şanssızlıktır yaa,başına gelmeyen kalmamış neredeyse,Allah korusun ,Allah göstermesin ben olsam 2 tane de ben sıkarım bırakırım beni yolda bırakan makineyi,talihsizlik başka bişey değil

Boncuktan 2 Tane Var :)

Öncelikle geçmiş olsun..

GunMember canım sen çöle möle gitme.. Allah muhafaza ::139:: :mrgreen:

Geçmiş olsun
Kaç km de koptu kayışın
Ayrıca benim motorun kayışı 300 değilde 23 lira olsa her bakımda bir değiştirirdim :)

Geçmiş olsun
Kaç km de koptu kayışın
Ayrıca benim motorun kayışı 300 değilde 23 lira olsa her bakımda bir değiştirirdim :)

aynı fikirdeyim... 45 tl lik kayış belki markalı bişeydi...şahsen 23 tl lik kayış alıcağıma gerçi o an vaktiniz yok ama 50 tl verirdim varsa markalı kalite bişey takardım...Emin olun o 23 tl lik kayışa güvenip uzun yola çıkarken 2 kere düşünürdüm...Ya da gerekli edevat ve yedek kayış bulundururum motor da...
...Bu arada geçmiş olsun...Motorla yolda kalmak kötü bişeydir...

x-maxın da 80 tl ye de 250-300 tl ye kayışları var....

Son düzenleme:
Geçmiş olsun arkadaşım motorculuk böyle birşey işte.

Gezerken keyif veren bir makinayken yolda bıraktığında çekilmez olur ama tutkusu sardıysa herbir yanını bırakamazsın.:)

Şimdi kullandığım scooterden önceki Çin malı scooterde kayış kopmasını iki kere yaşadım o yüzden bilirim nasıl bir duygu olduğunu.:pale:

Bu arada aktarma kayış fiyatları kalitesine göre farklı olabilir.:cat:

geçmiş ola..bende de mondi vardi scooter imanim gevremişti artiq yani..parcanin defalarca en qralini aldiq ama nafile..imqanin varsa sat onu motorsuz gez 6 ay gereqirse 85 model esqi motorlara bin ama qurtul..bunlar daha iyi gunlerin...sansin bol yolun aciq olsun..

Geçmiş olsun
Kaç km de koptu kayışın
Aldıgımda Km Saati Çalışmıyordu Ne Zaman Degıstıgınıde Bılemıyorum Yani Tam Bi Bilinmezlik

aynı fikirdeyim... 45 tl lik kayış belki markalı bişeydi...şahsen 23 tl lik kayış alıcağıma gerçi o an vaktiniz yok ama 50 tl verirdim varsa markalı kalite bişey takardım...Emin olun o 23 tl lik kayışa güvenip uzun yola çıkarken 2 kere düşünürdüm...Ya da gerekli edevat ve yedek kayış bulundururum motor da...
...Bu arada geçmiş olsun...Motorla yolda kalmak kötü bişeydir...

x-maxın da 80 tl ye de 250-300 tl ye kayışları var....

İkiside Aynı Marka Kayıştı Bando Marka Birisi Bildiğimiz Fırsatçı Türk Diğeri Normal Bir Esnaf(Sağolsunlar Getir Motoru Yardımcı Oluruz Dediler Ama Motor Anadolu Yakasındaydı) :)
Çin Motorunun Bir Güzelliğide Bu Parça Ucuzlugu Ne Kadar Kalıtesız Olsada Cebındekı Para Herzaman Motoru Yürütmeye Yetıyor :)

Ayriyetten Buradan Yönetime Sesleniyorum Lütfen Çöle Organizasyon Yapmayalım Yaparsakta Bana Haber Vermeyın Mazallah Kutup Ayısı Filan Çıkar :)

bando iyi kayıştır.zorlamassan kolay kolay kopmaz son 5000kmdır kullanıyorum sorun cıkarmadı.ama sen bıraz agresıf kullanıyosan daha kalıtelı bır kayıs tak.:p

bando iyi kayıştır.zorlamassan kolay kolay kopmaz son 5000kmdır kullanıyorum sorun cıkarmadı.ama sen bıraz agresıf kullanıyosan daha kalıtelı bır kayıs tak.:p

Çift Kayış Taksam Yine Kar Etmez :) Ama Kayısın Kopma Nedenını Galiba Buldum Varyatör Dağılmış Ve Burclar Icerıde Oraya Buraya Dağılmış Kayışı Aşındırmış :) 1 Tane Burç Varyatoru Actıgımda İçeride Dolaşıyodu Ve Üzerinde Plastik Kaplaması Yoktu Tahmınımce Bu Burc Kayışı Aşındırdı Ve Aşırı Hızda Kayış Dayanamadı Koptu Olsun Yinede Her İşte Bir Hayır Vardır Diyelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar