sorduklarının cevapları tamamen olumlu, olumsuz durum yok. yakıt olarak bütün japon ve italyanlardan daha iyi.
innova ile uzun yola çok gittim. 10 bin km gazete dağıttım, dağ villalarına çıktım, dimdik yokuşlar bozuk yollar. tek sorunum frenlerde idi, arka fren motor hafif olduğundan zayıf kalıyor, sert fren yapınca motor spin atıyor.
uzun yol performansına gelince, çok ısınınca bayılıyor, durup motora soğuk su döküp bekliyordum. tekrar devam edince manyak hızlı gidiyordu. ama motoru sulamayınca en fazla 90 yapıyor, 100 çok zor.
aşağı eğimlerde jikle çekili halde 140 yapıyor, jikle çekili değilse ve motor iyi ısınmışsa 130 yapıyor ama çok bağırıyor.
cg 125 i sakın alma, arka fren + ön fren değişeyim dedim 100 lira dedi servis, innova da frenlere 21 ytl vermiştim, korkunç fark var ve cg 125 in son hızı 100, istediğin kadar zorla 105 i geçmez, ben çok denedim otobanda. hiçbir yönden tavsiye etmem ve satiliğa çıkardım zaten, innova alıcam tekrar.
innova 100 km de 2,5 litre benzin yakıyor (otobanda) şehiriçinde 6 ykr den fazla yakmaz.
cg 125 ise 100 km de 3,3 lt. ben cg ile 7000 km yaptım ordan bilirim.
yoruldum yazmaktan, sonra devam ederiz
titreşimi yazmamışım. cg de az da olsa titreşim var evet, ama innovada kendimi lüks araçta gibi hissediyordum, zerre kadar titreşim yok ve çok keyif verici oluyor