Çok mutluyum

Çok sevdiğim bir işim,süper iş arkadaşlarım , harika bir ailem, güzel bir motosiklet ve canımdan çok sevdiğim biricik aşkım var. Ben çok mutluyum ve bunu motosiklet.net ailesi ile paylaşmak istedim :) :) :wiinkk:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah mesut bahtiyar etsin...

neeee eşin mi? sen ne zaman evlendin yaaa:silent::mrgreen:

Bence bu mutluluğun tadını çıkar . Senin sahip olduklarının 6/1 sahip olmak için uğraşanlar var:)
anladın sen onu:p

:) Gökhan kardeşim, sen mutlu değilmisin bakiiiim , hı ? :)

Mutluluğu bizimle paylaşman çok güzel. Senin adına sevindik! Bu durumuna senle beraber eşin de seviniyodur.

Seni sevenlerin üzülmemesi, mutluluğun baki kalması için lütfen trafik kurallarına uy. Trafikte serserice gezen zombilere dikkat et.

Bol bol meyve ye... Açık havada gez. Alkol kullanma... :p:p

Kazasız belasız sürüşler... :cat:

Mutluluğu bizimle paylaşman çok güzel. Senin adına sevindik! Bu durumuna senle beraber eşin de seviniyodur.

Seni sevenlerin üzülmemesi, mutluluğun baki kalması için lütfen trafik kurallarına uy. Trafikte serserice gezen zombilere dikkat et.

Bol bol meyve ye... Açık havada gez. Alkol kullanma... :p:p

Kazasız belasız sürüşler... :cat:

sütünü iç demeyi unutmuşsun::pokey::::pokey::
:p:mrgreen:

Nazara inanmaz mısın :) İnanma bence de :) Aynı şeylere bende sahibim ama henüz eşim değil ::blushani Yine de Allah nazardan saklasın... :mrgreen: Demeyi ihmal etmeyelim.. :mrgreen:

Arkadaşımız henüz evlenmemiş fakat olaya kesin gözü ile baktığı için eşim diyor. :p:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Eser,senin mutlu olman inan beni çok mutlu ediyor.Çok canım sıkkındı,bu başlığı gördüm vallaha moralim düzeldi.
Her zaman bende az çok şükür ediyorum.Ama bazen dayanamıyorum bazı şeylere..
Bence sen zaten şükür ediyorsundur haline,ama bu kadar mutluyken şükürlerinde bol olsun.
Herşey gönlünce olsun Eser,en azından bazıları dünya da hakettikleri yerde olabiliyor,bu da güzel :rendeer:

GKN

maşallah
allah nazarlardan saklasın,
mutluluğun ebedi olsun inşallah evladım..
(bizim caminin imamı gibi konuştum ama idare et işte:))

Erudite
senin adına cok sevindim harki bişey vallahi.
tü tü milyonlarca kez masallah allah bozmasın nazarlardan korusun.
benim de hayatımda istedim seyler aynen böyle ve ilerde bende kavusurum inşallah.
ailemin saglıklı mutlu olması.
güzel bir işe sahip olmam (polis)
racing motoruma kavusmam
iyi bir koca beni seven
ve güzel bir hayat

ne mutlu sana valla:) bende senin gibi bööle mutlu olmak isterim valla.
banada motorumu 2 ay içinde teslim etsinler şu üniversitedende mezun olayımmm:) sana dahada iyi şanslar

sabreden derviş muradına ermiş:) bugün çok çenem düştü benim ya....
olsun bizde arkadaşımız için sevinioruzzzz... onun için bi oleyyy

Eser,senin mutlu olman inan beni çok mutlu ediyor.Çok canım sıkkındı,bu başlığı gördüm vallaha moralim düzeldi.
Her zaman bende az çok şükür ediyorum.Ama bazen dayanamıyorum bazı şeylere..
Bence sen zaten şükür ediyorsundur haline,ama bu kadar mutluyken şükürlerinde bol olsun.
Herşey gönlünce olsun Eser,en azından bazıları dünya da hakettikleri yerde olabiliyor,bu da güzel :rendeer:

Teşekkürler Tuncer, umarım sen benden çok daha mutlu olursun, dilediğin herşey gerçek olur. Şükür ediyorum tabi, etmezmiyim hiç :) Sadece bunlar değilki sebepler, sizler varsınız :) Tuncer die arkadaşım var :) :)

sabreden derviş muradına ermiş:) bugün çok çenem düştü benim ya....
olsun bizde arkadaşımız için sevinioruzzzz... onun için bi oleyyy

:) :cherry: 25 kere teşekkürlerr :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar