Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok geçmiş olsun allah(c.c)korumuş öyle döndüğünde arabanın altına girmediğine şükret ah işte ah motosiklet'ciye bakış açısını değiştireceğiz heryerde suçlu biziz kanahati hasıl oluyor yazık ....başaracağız inşallah sağlık sıhhat diliyorum! birde motosiklet'ci adam bırakamaz aşkını haberin olsun:wiinkk:
çok geçmiş olsun kardeşim :rendeer: sana bişey olmasın motor için üzülme inan eslisindende iyi yapılıyo geçen yıl ben kaç kez kaza yaptım yeterki cana gelmesin :cat:
büyük geçmiş olsun arkadaşım
Yanlız hemen motorundan vazgeçme bence..
Bide şöle düşün araba ile bi kaza yaptığını düşünelim hemen vazgeçermiydin. arabayı satıp birdaha sürmiyecem dermiydin...
neyse tekrar geçmiş olsun... umarım bu son kazan olur... sağlıcakla kal...
O süt üretim tesisi arkadaş, "artık pişmanım bende artık süt üreten değil süt tüketen canlı olacağım" demesi gerekirken, sırf altındaki demir yığınına güvenip böyle bir hareket yapması seni yıldırmasın. hep beraber onları iple bir ağaca bağlamasını da biliriz.