Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kabuto geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.Bi kaç tane manyak yüzünden bence motordan vazgeçmeye değmez ama seçim sana kalmış.Arkadaşların dediği gibi hakkını ara.Durumu üst mercilere şikayet et bence...:cat:
geçmiş olsun benimde anlamadığım seni nie suçlu bulmuş hayret bişe ya bu jandarmada sapıttı polislerden beklenirde jandarmad böle yaptıysa valla yazık neyse geçmiş olsun
geçmiş olsun arkadaşım.Allah daha büyük kaza vermesin.şehiriçinde kullanmak herzaman riskli.arkadaşlar mümkün olduğunca haftasonları gezme amaçlı kullanalım.kısa mesafelerde dikkat minimuma iniyor.ben hep bunu görüyorum.
hayvan çok memlekette malesef herşeye duyarsız bi sürü hayvan yetiştiren ve bunların böyle yetişmesine sebeb olan herkesi nefretle kınıyorumr:
geçmiş olsun dostum
Hayvanlar çok duyarlıdır arkadaşlar,kötülük olsun die bişi yapmazlar ben bu türleri hayvan deil,cisim olarak tanımlıyorum.Obje ,boş küme hatta hiçlik,hiçbişi olmayı hakketmiyor böleleri.:farao:
Resimleri önceden göremiyordum. Biraz önce inceledim de;
Kamyonetin olduğu resimde uzun bir fren izi var (umarım) fren izine bakılırsa arka tekeri kaymış aracın (araç sola yanaşıp durmuş) Fren izinde araç ortadan gidiyor gözüküyor. Kaza raporunu gönderebilir misin? Sanki burada yanlışlık var gibi