cok kotu kaza yaptim resimler burda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun motosikleti satıp araba almakmı?

motosiklet
hayat sensin dünyam sensin hersey sensin
bu sevdadan vazgecersek allah belamızı versin

Kabuto geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.Bi kaç tane manyak yüzünden bence motordan vazgeçmeye değmez ama seçim sana kalmış.Arkadaşların dediği gibi hakkını ara.Durumu üst mercilere şikayet et bence...:cat:

geçmiş olsun benimde anlamadığım seni nie suçlu bulmuş hayret bişe ya bu jandarmada sapıttı polislerden beklenirde jandarmad böle yaptıysa valla yazık neyse geçmiş olsun

geçmiş olsun arkadaşım.Allah daha büyük kaza vermesin.şehiriçinde kullanmak herzaman riskli.arkadaşlar mümkün olduğunca haftasonları gezme amaçlı kullanalım.kısa mesafelerde dikkat minimuma iniyor.ben hep bunu görüyorum.

Sana bu konuda hak veriyorum... :cat:

Ama yine de gülü seven dikenine katlanır demekten başka çaremiz yok ;

2 teker sürüyorsak daha çok dikkatli olacaz , kurallara uyacaz ve mümkün olduğunca kontrollü binecez... :cat:

hayvan çok memlekette malesef herşeye duyarsız bi sürü hayvan yetiştiren ve bunların böyle yetişmesine sebeb olan herkesi nefretle kınıyorum:pr:
geçmiş olsun dostum

Hayvanlar çok duyarlıdır arkadaşlar,kötülük olsun die bişi yapmazlar ben bu türleri hayvan deil,cisim olarak tanımlıyorum.Obje ,boş küme hatta hiçlik,hiçbişi olmayı hakketmiyor böleleri.:farao:

büyük geçmiş olsun.herşey insanlar için üzülme iyi sana bişey olmamış.

Hay allah...kendine biraz zaman tanı..sonra düşünürsün bırakıp bırakmayacağını...bu makineleri galiba biraz paranoyak kullanmak lazım...:pr:

Geçmiş olsun; ama motosikletten vazgeçmek bu kadar kolay olmamalı...

Son düzenleme:
Dostum merhaba,

Resimleri önceden göremiyordum. Biraz önce inceledim de;
Kamyonetin olduğu resimde uzun bir fren izi var (umarım) fren izine bakılırsa arka tekeri kaymış aracın (araç sola yanaşıp durmuş) Fren izinde araç ortadan gidiyor gözüküyor. Kaza raporunu gönderebilir misin? Sanki burada yanlışlık var gibi

geçmiş olsun.

sende motorcu tipi yok zaten sen bir an evvel araba al ve araba kullanmaya devam et ve sakın bir daha motora binme

ne demişler sahte motorcular elenir gerçekleri kalır

valla kardeş sende arabanın altında kalabilirdin..

bu ucuz kahrmanları boşver. aslında başka bi kelime yazacaktım ya neyse...

onlar KAHRAMAN HEMDE GERÇEKKKK ???? sen korkak ol bırak motoru.. gönlünden geçeni yap.. aldırma bi laflara

araba da kaza yapanlarda yaralanıp hayatlarını kaybedebiliyor. motorda da ..

herşeyin hayırlısı belkide bu kaza sayesinde ileride başına daha kötü bi olay gelmeden bu motor sevdasını noktaladın..

belki yıllar sonra tekrar binicen motora...

bu işler tiplede olmaz başka şeylede herkez KENDİ işine baksın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar