Çok Anlamlı

NO COMMENT

__________________________________________________ ____

Kolları, elleri ve ayakları olmayan adam bir takım komiklikler yapıp, yere düştükten sonra şunları söylüyor:

Her insan hayatta zaman zaman bu derece umutsuz olduğu zannedilen durumlara düşebilir; Hatta tekrar ayağa kalkabilmek için her türlü imkan ve enstrümandan yoksun da kalabilir… Şimdi sizlere soruyorum" diyor:

"Ben 100 kere tekrar ayağa kalkmayı denesem ve 100'ünde de başarısızlığa uğrasam, tekrar ayağa kalkabilme konusunda tüm umutlarımı yitirmeye hakkım veya şansım var mı?" "Yani artık sizce 101. seferi hiç denemeyi dahi düşünmemeli miyim? Maalesef benim öyle bir şansım yok; yaşamımı devam ettirebilmek için ne yapıp edip tekrar ayağa dikilmek zorundayım ! Ne yapıp edip kendime ayağa kalkmak için bir destek noktası hayal etmek bunu YARATMAK zorundayım… İşte şimdi yapacağım gibi…" diyor

Aşağıdaki linke tıklayın ve bu anlamlı gösteriyi sonuna kadar izleyin...

http://www.maniacworld.com/are-you-going-to-finish-strong.html

Son düzenleme:
Allah razı olsun ihtiyacım olan bir şeydi ...

Bütün arkadaşlarıma bu güzel paylaşımı yolluyorum..

Son düzenleme:
paylaşım için tşk...link açıldı,ilk mesajına taşıyarak düzeltirsen iyi olur...

evett etkılenmemek elde degıl.
Sağlıklı olduğumuza ve kımseye muhtac olmadıgımıza sukretmelıyız

ewet açıldı. hakikatten çok anlamlı,paylaşım için teşekkürler.sağolasın kardeşim

Eline Sağlık,

Ne oldum dememeli ne olucam demeli. Güzel bir örnek.Kişinin kendiyele barışık olması bambaşka meziyet.Allah kimseyi düşürmesin, düşenlerede yardımcı olsun...
Tamamını seyredemedim.

Mersin İl Temsilcisi
motosikletten düştükten sonra yaşadıklarımız bu olmasın sakın :O

çogu zaman bi çogumuzun ihtiyacı olduguna inandıgım bi hatırlatla paylaştıgın için çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar