Çok acil Centrino 1.73 Notebook ile takas Edebileceğim motor arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fujitsi siemens marka v2060 model notebokumla takas edebileceğim bir motor arıyorum + ve - leri görüşülür.

Özellikler.

İntel Centrino 1.73 mhz işlemci

40 gb hdd

dvd rw combo sürücü

15 xvg ekran

kablosuz bağlantı

512 mb ddr2 577 mhz ram. Max 2 gb

20 ay daha garantisi devam ediyor.

Şarj 2 - 2,5 saat kadar gidiyor

aklıma gelmeyen diğer özelliklerini netten aratabilirsiniz.

Hİçbir şekilde kırık çıkığı tamiri yoktur sadece kullanıma bağlı ufak tefek birkaç çiziği var.

Binilecek güzel görünümlü ( Chopper - Endru - race ) bir motor arıyorum ilgilenen arkadaşlar mail ile irtibata geçebilirler.

[email protected]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu notebook kaç ytl ki race ile takasa giriyon anlayamadım

deer_152' Alıntı:
bu notebook kaç ytl ki race ile takasa giriyon anlayamadım

0 fiyatı 900 + kdv = 1062 dolar yapıyor 1.550 ytl civarı Yukarıdada belirttiğim gibi + ve - leri konuşulur;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ole bır ılan vardı bu sıtede arama yapın bulurusnuz ıs gerekı motorla laptop takasıdıye bısıydı:wiinkk:

deer152 düşünürsen bakarız bi şeyler

bende sym joyride 200 var scooter 2004 model piston sekman yapılacak 1750ytl verirsen üstüne takasa girerim motor yapılmış vaziyette alırsan 2500 ytl üstüne vermen gerekir.

bu işi iyice ayağa almaya başladınız. arkadaşım sen bunu yazarken kafan yerindemiydi?
özelliklerini verdiğin laptop en fazla 1300 ytl olsun..
benim ön arka lastiklerimin fiyatını biliyormusun?
lütfen bu konuyu kapatalım böyle şey olmaz....

Moderatör (forrap)
divingcenter' Alıntı:
bu işi iyice ayağa almaya başladınız. arkadaşım sen bunu yazarken kafan yerindemiydi?

Ne alaka?Acaba bu yazıyı yazarken senin kafan yerindemiydi?Orda yazmış + ve - lerini hallederiz diye.Yani bu ne demek oluyor üstüne para verebilirim demek oluyor.+olarak sana kim dedi senin motorunu istediğini?Bak ne yazıyo orda
Binilecek güzel görünümlü ( Chopper - Endru - race ) bir motor arıyorum ilgilenen arkadaşlar mail ile irtibata geçebilirler.
Yazıyo,4.000 ytl ye cruiser yok mu?Enduro yok mu?Adam üstüne para vericem demiş sonuçta belkide 20.000 ytl lik bir motor alacak,nerden çıkarttın hemen 1.300 ytl karşılığında Bmw F650 istediğini? Belki motorunu satan birinin laptopa ihtiyacı vardır laptop + para şeklinde anlaşabilir sonuçta...Mesajları önce düzgün okuyun ondan sonra cevap yazın.

forrap' Alıntı:
Ne alaka?Acaba bu yazıyı yazarken senin kafan yerindemiydi?Orda yazmış + ve - lerini hallederiz diye.Yani bu ne demek oluyor üstüne para verebilirim demek oluyor.+olarak sana kim dedi senin motorunu istediğini?Bak ne yazıyo orda

Yazıyo,4.000 ytl ye cruiser yok mu?Enduro yok mu?Adam üstüne para vericem demiş sonuçta belkide 20.000 ytl lik bir motor alacak,nerden çıkarttın hemen 1.300 ytl karşılığında Bmw F650 istediğini? Belki motorunu satan birinin laptopa ihtiyacı vardır laptop + para şeklinde anlaşabilir sonuçta...Mesajları önce düzgün okuyun ondan sonra cevap yazın.
+1111111 :cat:

divingcenter' Alıntı:

bunları yazarken senin kafa nasıl acaba...:queen:

adamın muhatap aldığı sen değilsin emin olabilirsin... uygun fiyatlı bişey arıyordur.....senin benzin canavarı f 650 yi napsın...ön arka lastiğini bilmiyorum ama 3 tane f 650 getir aşağıdaki motoru belki alırsın...üzerine eklemek kaydıyla yani...+ veya - değil...sadece +....:queen:

belki şimdi anladın...Aşağıdaki motorun fiyatını bilmiyorsan git Ortaköye Ferruh Beye soruver bi zahmet:queen:

ulan ego bir tatmin oldu ki...hehehe...:queen:

Bu BMW cilere oldum olası uyuzum...işi iyice ayağa aldılar...:p

Alıntı.........................
1998 model 68000km de fakat 2 ay önce km sıfırlandı. okadar yola gittim hiçbirzaman üzmedi. Elcik ısıtma, Topcase, sıfır metzeller kato lastikleri ile birlikte... motoru servisi olan Erdoğan ustadan sorabilirsiniz...
................................

bizim f 650 hurda çıktı ...3 demiştim pardon...98 model 6 tane f 650 getirsen Harleyi rüyanda görürsün ancak...:queen:

eee görmemişin Harleyi olmuş ambiansı...:p

Ben BMW'leri seviyorum.. Hatta çok seviyorum, geberiyorum.. AAAAAAaaaaaaa... BMW'lere ve BMW'cilere laf yokkkkkkk....... :mrgreen:

Moderatör
mete_han' Alıntı:
belki şimdi anladın...Aşağıdaki motorun fiyatını bilmiyorsan git Ortaköye Ferruh Beye soruver bi zahmet:queen:

ulan ego bir tatmin oldu ki...hehehe...:queen:

Bu BMW cilere oldum olası uyuzum...işi iyice ayağa aldılar...:p

Abi yanLiz var ya motora bayiLdigim kadar fotografa da hem bayiLdim hem ayiLdim acaip bi$i oLdum yada :queen: Neyse konuyu $eyetmeyeLim.. Arkada$ Laptop verio motor ario... Var mi Laptop isteyeeen :)

ya olabılır leptop unu kullana bılırım bende nx 4 falcon var 17000 de sıyah sorunsuz 2003 model 05053459987 sahıbınden com a fotograflarınıda koydum baka bılırsın

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2756030
Dostum sözünü ettiğin motor buysa beni aşar...
kendi düşüncem uygun ve temiz bir chopper i tercih ederim mesela 2000 ytl ile 3000ytl arası 250 cc binlerce motor var piyasada aralarında Loptop a ihtiyacı olan varsa üzerini tamamlayıp takas yapabiriz.

yada kredi kartına taksitle satmak isteyen arkadaşlar varsa görüşebiliriz.

Evet arkadaşlar uzun zaman önce bende motoruma kavuştum:)
İlk başlarda işe gidip geleceğim bir motor arıyordum (örnek mondial 110kf) lakin sonradan fikir değiştirip almışken biraz daha iyi birşey alayım sonradan büyütürüm diye düşündüm:)
250 cc bir chopper aldım kısmetse bu yaz sağlam bir kawazaki düşünüyorum:)

Evet arkadaşlar uzun zaman önce bende motoruma kavuştum:)
İlk başlarda işe gidip geleceğim bir motor arıyordum (örnek mondial 110kf) lakin sonradan fikir değiştirip almışken biraz daha iyi birşey alayım sonradan büyütürüm diye düşündüm:)
250 cc bir chopper aldım kısmetse bu yaz sağlam bir kawazaki düşünüyorum:)
Hayırlı olsun, fotoğraflı şenlikli konu isteriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar