çok acil 600f kafa granajı 2006 model için kırmızı

çok acil 600f kafa granajı lazım orjınal 2006 model kırmızı hasarsız ve boyasız olacak acele lazım 05444292634

2. el arıyorsun sanırım, ama işlem görmemiş ya da boyasız 2. el bulman zor. Ya sıfır alacaksın bayiden ya da parçacılardan gidip bakacaksın temiz bir tane. Sahibinden.com'da var ilanları, Bahçelievler'de Fatih Kılıçlı'da olması lazım.
Bir de aklında olsun, Maslak Atatürk Sanayi 2.kısımda grenajcı Hasan Usta var, 10 numara işçiliği vardır ve elinde de muhtemelen grenaj vardır, uğramanı öneririm.

aradıgım parca bana cok faydalı su anda ama bole dusunmeyen arkadaslar var galıba.Dreamdark tesekkurler ama fatıh kılıclıda bana uyacak sınyal bıle yok cunku cok kalıtesız cop denılecek parcalar satıyo bana gore ama cesıt cok magazasında valla butun turkıyedekı yanı sahıbınden com uzerınden heryerı aradım bana uyan parca yok bır ıkı yerde var ama busefer fıyat ucmus bulmam lazım yoksa bazık kısılerın canını yakıcam artık sabrımın sonuna geldı yanı yardımcı olan arkadaslara tesekkurler.

aradıgım parca bana cok faydalı su anda ama bole dusunmeyen arkadaslar var galıba.Dreamdark tesekkurler ama fatıh kılıclıda bana uyacak sınyal bıle yok cunku cok kalıtesız cop denılecek parcalar satıyo bana gore ama cesıt cok magazasında valla butun turkıyedekı yanı sahıbınden com uzerınden heryerı aradım bana uyan parca yok bır ıkı yerde var ama busefer fıyat ucmus bulmam lazım yoksa bazık kısılerın canını yakıcam artık sabrımın sonuna geldı yanı yardımcı olan arkadaslara tesekkurler.

biri motoruna biseymi yaptı ne bu sinir anlamadım mrk ettim:silent::silent:

yaptı sınırımı tahmın edemezsın valla ınankı bu aksam varya delırecektım basım agrıdan catlıyo ısyerınde alarmı bıle kurmadan cıkmısım o kadar yanı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar