- Konu Yazar
herkese merhaba.. sizlerle sınıfımın son halini paylaşmak istedim.. zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederiz.. kocaeli darıcada bir okul nene hatun ilköğretim okulu.. ben bu okulda müzik öğretmeniyim.. resim öğretmenimizin cesaretlendirmesi ve özverileriyle , çocukların emeğiyle sınıfım (bence) çok güzel oldu.. başta Emine öğretmenime sonrada çocuklarıma teşekkür ederim huzurlarınızda.. ayrıca motosiklet sevgisini bu yaştan almalarını sağlamaya çalışıyorum.. (kendi çapımda) umarım tıklayıp okuduğunuza pişman olmazsınız.. BU ARADA UNUTMADAN SÖYLEYEYİM ; ÇOOOOOOOOKKK SELAMLARI VAR SİZLERE.... ŞİMDİ FOTOĞRAFLAR..... (YORUMLARINIZI ÇOCUKLARADA OKUTACAĞIM ARKADAŞLAR.. ONLARA HİTABEN YAZARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM)

İŞTE BÖYLEEEEEEEE.... UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR ARKADAŞLAR.. MOTOSİKLETLERLE İLGİLİ DAHA GENİŞ BİR KÖŞE DAHA YAPACAĞIM DAHA SONRA.. UMARIM BİR GÜN HERKES OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ DAVRANIR MOTOSİKLETLERE SAYGI DUYAR.. BENİM ÇOCUKLARIM GİBİ.. ÇOK SEVİYORUM ONLARI.. İYİKİ ÖĞRETMEN OLMUŞUM..
EMİNE HOCAMA VE ÇOCUKLARA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM....

İŞTE BÖYLEEEEEEEE.... UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR ARKADAŞLAR.. MOTOSİKLETLERLE İLGİLİ DAHA GENİŞ BİR KÖŞE DAHA YAPACAĞIM DAHA SONRA.. UMARIM BİR GÜN HERKES OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ DAVRANIR MOTOSİKLETLERE SAYGI DUYAR.. BENİM ÇOCUKLARIM GİBİ.. ÇOK SEVİYORUM ONLARI.. İYİKİ ÖĞRETMEN OLMUŞUM..
Son düzenleme: