çocukların Emeği Ve Motosiklet (fotolu)

herkese merhaba.. sizlerle sınıfımın son halini paylaşmak istedim.. zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederiz.. kocaeli darıcada bir okul nene hatun ilköğretim okulu.. ben bu okulda müzik öğretmeniyim.. resim öğretmenimizin cesaretlendirmesi ve özverileriyle , çocukların emeğiyle sınıfım (bence) çok güzel oldu.. başta Emine öğretmenime sonrada çocuklarıma teşekkür ederim huzurlarınızda.. ayrıca motosiklet sevgisini bu yaştan almalarını sağlamaya çalışıyorum.. (kendi çapımda) umarım tıklayıp okuduğunuza pişman olmazsınız.. BU ARADA UNUTMADAN SÖYLEYEYİM ; ÇOOOOOOOOKKK SELAMLARI VAR SİZLERE.... ŞİMDİ FOTOĞRAFLAR..... (YORUMLARINIZI ÇOCUKLARADA OKUTACAĞIM ARKADAŞLAR.. ONLARA HİTABEN YAZARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM)

İŞTE BÖYLEEEEEEEE.... UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR ARKADAŞLAR.. MOTOSİKLETLERLE İLGİLİ DAHA GENİŞ BİR KÖŞE DAHA YAPACAĞIM DAHA SONRA.. UMARIM BİR GÜN HERKES OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ DAVRANIR MOTOSİKLETLERE SAYGI DUYAR.. BENİM ÇOCUKLARIM GİBİ.. ÇOK SEVİYORUM ONLARI.. İYİKİ ÖĞRETMEN OLMUŞUM.. :) :) :) :) EMİNE HOCAMA VE ÇOCUKLARA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM....

Son düzenleme:
Hocam takdir edilecek bir olay. Emeğinize sağlık. Gerçekten çok güzel olmuş ::biggrinn::biggrinn

çok güzel hocam :cat: emek veren bütün çocukları yanaklarından öpüyorum, hepsine adanalı motorcuların selamını ilet :rendeer:

Çalışmalarınız çok başarılı vatana hayırlı işler yapıyorsunuz bu cocukların hayır dualarıyla Allahım seni ve ailene sağlık verir insallah

hocam süpersin, çok güzel bir davranış ve küçük kardeşlerimize bu yaşlarında motosikleti sevdirmek çok güzel bir davranış. seni tüm kalbimle kutluyorum ve önünde saygıyla eğiliyorum.

tek kelimeyle şapka çıkartılacak bir durum, tekrar senin ve küçük kardeşlerimizin ellerine sağlık.

Taktire sayan bi davranış hepinizin eline sağlık sevgilerle.:rendeer:

yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. yorumlarınızı çocuklarda okuyacak ve çok sevinecekler..

hocam ellerinize salık yaptınız işler geleceyimiz olan cocuklarımza yolgösterecek ve motor sevgisini buarada güzel aşılıyonuz :rendeer: sizlere ve sizingibi duşunen hocalarımıza saygı duymak lazım hayırlı dersler:cat:

Süper bi çalışma olmuş hocam paylaştığınız için teşekkürler Çocuklar harıka özenerek yapmışlar ya helal olsun walla:mrgreen: çok güzel olmuş:)bendende selam çocuklara Teşekkürler gençler:mrgreen::rendeer:

teşekkür ederim.. söylerim selamınızı gerçi onlarada okuyacak yazdıklarınızı.. bu yorumlarla ne kadar mutlu olacaklar bilemezsiniz.. :) yürüyüşleri değişecek.. kendilerine güvenleri artacak.. motosikletçilerin ne kadar duyarlı olduklarını görecekler.. :) sağolun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel emeğinize sağlık :):)

sizi takdir ve tebrik ediyorum küçümsenmeyecek bir olay yaratmışsın harika bence

vakit ayırıp önemsediğiniz için teşekkür ederim.. ben biraz tedirgin olmuştum acaba banamı çok güzel geldi diye.. sizi duyduktan sonra rahatladım ve sevindim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar