Çocuk Oyuncağı Sanki

Benimde hep başıma gelirdi.
Ve hep şunu istedim ama denk gelmedi hiç öyle bir imkan.
Benim motoruma çocuğunu oturtan ya da oturan kişinin arabasının gelip önüme park etmesi,valla açar kapıyı otururum şöför koltuğuna :) Bişey derse de yığarım onu oraya:p
Sanki bu araç değil..

Garip milletiz,herşeyiyle..

:cat::cat: ınsanı delı eder bu mıllet

meslekdaşım tubiş bende aynen senin gibi yaşadım bu olayları. yalnız benim çalışdığım civar biraz varoş olduğu için laftan sözdende anlamıyorlardı. bazen eczanede bütün hastaları bırakıp anasının yan ında bi çıkıyordum dışarı bi bağırıyordum çocuklara. annesinede bi azar çekiyordum sahip çıkın şu çocuklarınıza die. oyuncakmı bu be diyerek.. ama bu kızmamın büyük bir sebebi var. evin önünde perşembe günleri pazar kuruluyor ve motoru çıkarmak zor olduğu için veya akşam geldiğimde pazar kalkmadığı için motoru apartmanın içinde bırakıyordum. Alarmıda kurmuyordumki millet rahatsız olmasın diye. bütün apartmanın çocukları siz binin üzerine sonra ileri geri ileri geri derken düşürün motoru Allahtan önünden iki kilitlede bağlı motor tutmuş biraz. sonra Allahtan yine üzerilerine düşmemiş. yan yatınca motor bide benzin akmaya başlamış. bizim hala oğlu görüp yukarı kaldırmış tekrar ve abime haber vermiş. şimdi Allah göstermesin orda bi yangın çıksa veya çocuklardan birinin üzerine düşse motor.. yangın çıksa binadan dışarıda çıkamaz kimse. ogün bu gündür hergün açarım alarmını. ve gözümün önünde göz göre göre çocuğunu oturtturanlarada çok kızarım özellikle velilerine. :cat:

he bazende mahsuz çaktırmadan babası mesela çocuğu oturtmuş yine motorun üstüne bende çaktırmadan bankonun ardından kumandaya basarak motoru bi çalıştırıyordum.. çocuk korkudan ağlıyordu adamda çocuk çalıştırdı zannediyordu..:mrgreen:

Son düzenleme:
Hehe benim duldulu de (shadow 750) cocuklar cok severdi. Birgun baktim bir bey amca cocugunu oturtmus resim cekiyor. Yanlarina gittigimde...

- pardon tutturdu kiramadim.
- rica ederim, yalniz dikkat edin, yeni gelmissem egzoz sicak olabilir.
- burda o kadar motor var, bir sizinkine bayiliyor (havalar guzel olunca okulun onunde cesit cesit motor oluyor)

Iste o an o cocuk benden ne istese, seker, cikolata, araba yat, kat alacaktim :p

Duldulum ya cok ozledim :salut: Alana hayirli olsun...

asm

Bende pimpirikli olduğum için gidona kadar olan ayak izlerine tahammül edemiyorum.

Çocuklar bizim ufaklığa oturunca tepişiyorlar galiba. Sonra suçu birbirlerine atıyorlar. Demek ki her uyarıyı gülerek yapmamak gerekiyormuş.

Daha sonraki uyarılarımdan sonra(gülerek yaptıklarından sonra) bir daha iz miz görmedim ne hikmetse :)

benım motor afedersınız top gıbı oldu gelen bıyerını mıncıklıyo coluk cocuk olsa gene neyse bırde sunu soleyem sınırımı bozan bişi de şu ya bu motor kaça satarmısın kaç basıyo ne kadar yakarı falan fılan en son satılık ılanı gıbı yazacam yanına soru sormak yasak dıye

yav geçen sene 3300 değilmiydi...ben satmaz dedim...satılmadı...:)

Yooo, sen yanlış hatırlıyorsun abi.. Benim motorum hiç 3.3oo olmadı.. Keşke olsa.. :mrgreen::mrgreen:

Bilakis bu çıkarcılık değil centilmenlik:cherry::cherry:

Hay senin centilmenliğine.. :cherry:

benım motor afedersınız top gıbı oldu

:queen::queen::queen::queen:

he bazende mahsuz çaktırmadan babası mesela çocuğu oturtmuş yine motorun üstüne bende çaktırmadan bankonun ardından kumandaya basarak motoru bi çalıştırıyordum.. çocuk korkudan ağlıyordu adamda çocuk çalıştırdı zannediyordu..:mrgreen:

vay zalim vayy...ne istedin el kadar bebelerden...onlar masum...:p

Hehe benim duldulu de (shadow 750) cocuklar cok severdi. Birgun baktim bir bey amca cocugunu oturtmus resim cekiyor. Yanlarina gittigimde...

- pardon tutturdu kiramadim.
- rica ederim, yalniz dikkat edin, yeni gelmissem egzoz sicak olabilir.
- burda o kadar motor var, bir sizinkine bayiliyor (havalar guzel olunca okulun onunde cesit cesit motor oluyor)

Iste o an o cocuk benden ne istese, seker, cikolata, araba yat, kat alacaktim :p

Duldulum ya cok ozledim :salut: Alana hayirli olsun...

gelen gideni aratırmış...doğru...:p

Bende pimpirikli olduğum için gidona kadar olan ayak izlerine tahammül edemiyorum.

Çocuklar bizim ufaklığa oturunca tepişiyorlar galiba. Sonra suçu birbirlerine atıyorlar. Demek ki her uyarıyı gülerek yapmamak gerekiyormuş.

Daha sonraki uyarılarımdan sonra(gülerek yaptıklarından sonra) bir daha iz miz görmedim ne hikmetse :)

aman bebelerle iyi geçin..öyle bir iz bırakırlarki aklın durur...yani seleyi kestiklerini yardıklarını düşünsene mesela...hadi bakalım burdan yak...:pale:

Yooo, sen yanlış hatırlıyorsun abi.. Benim motorum hiç 3.3oo olmadı.. Keşke olsa.. :mrgreen::mrgreen:

Hay senin centilmenliğine.. :cherry:

:queen::queen::queen::queen:

ah şimdi ben bunu nasıl ispatlıycam şimdi...çok net hatırladığım mesajlarımda sık sık dil getirdiğim bişeydi...bu motor bu fiyata alınmaz diye...piyasaya ilk çıktığı fiyattı belkide ama ilk fiyatı 3300 dü..:pale:

belki sen ilgilendiğin zaanlardan sonra düşük fiyatla aldın şeker...:cat:

dediğim dedik..:p

İyi de zaten ben alalı iki sene oldu, kaç senesinde çıktı bu motor ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanına bitane pitbul bağla bak bidaha elliyorlarmı :queen: şaka biyana en nefret ettiğim şeydir 2 dakkalığına bırakırsın üzerine oturup resim çektiren bile oldu hemde ayaklık açıkken oturmuş heyvan oğlu heyvan

ben mayın döşemeyi bile düşündüm alın teriyle aldık motoru oyuncak değilya..

Allah'tan eczanenin önünde duruyo kızım, gözümün önünde. Sürekli takip edebiliyorum. Ne zaman arka taraf da olsam, zank biri oturuyo üstüne. :cyclopsan Sanki ortalık malı.. :mrgreen: Minik çocuklar oluyor genel de. Sinyalle oynuyor, gaz veriyor. Annesi de yanında, sırıtık bi ifade ile seyrediyor. :silent: Ben olsam, çocuğuma elletmem başkasının malını.. Ama bizim insanımız çok mu cana yakın bilmem. :queen: Ev de bu durum olmuyo tabii.Sürekli göz hapsinde tutamıyorum kızımı..Bazen apartman kapısından bi çıkıyorum, bir de ne göreyim. Aman Allah'ım.. :cyclopsan Sanki bütün mahallenin çocukları benim kızımın üstünde dinleniyo. :queen: Kış kışlıyorum hemen.. Kesin bana görmemiş falan diyolardır, ama ne alakası var. Valla devrilecek falan diye ödüm kopuyo.. Bir de noterin yanın da eczane. Evrak düzenlemek için masa niyetine kullanıyolar sağolsunlar.. :queen::queen: En kısa zaman da bi çare bulmam lazım.. :queen::queen:

bence branda biraz caydırıcı olur
alarm kullananları gördüm alarımlı motora binmek isteyenler alarm çalınca uzaklaşıyolar bazende çocuklar sırf alarm çalsın diye motoru tekmeliyolar
sıpalar..

Ya motor ucuz ve dandikse bence üzülmeye değmez. kaliteyse üzülmeye değer.

1 gün motoruna oturup düşürürlerse çok üzülürsün alın teriyle aldısan dokunur adama anlasılan parayı kolay kazanıyosun..

..................................................................................................................................

Son düzenleme:
ya arkadaslar benim motorum cok pahali bisey olmasada cok seviyorum ve gercektende cok saglam kanuni zebra 90 var benim derdim dahada beter ben her sabah motoru calistigim yerin altina park edyorum ben 6 katta calisiyorum binanin 2345 inci katlarinda dershane var ve coluk cocuk suerkli motoru kurcaliyorlar vites degistiriorlar poset bagliyorlar ustune dondurma bile eritmisler ustunde kiz cocuklari cicekli bocekli dovme yapistiriyorlar elime gecse kimin yaptigini bir bilsem bende onun heryerine poset baglicam ama anca aksamlari kufretmek le yetiniyom

asm

ya arkadaslar benim motorum cok pahali bisey olmasada cok seviyorum ve gercektende cok saglam kanuni zebra 90 var benim derdim dahada beter ben her sabah motoru calistigim yerin altina park edyorum ben 6 katta calisiyorum binanin 2345 inci katlarinda dershane var ve coluk cocuk suerkli motoru kurcaliyorlar vites degistiriorlar poset bagliyorlar ustune dondurma bile eritmisler ustunde kiz cocuklari cicekli bocekli dovme yapistiriyorlar elime gecse kimin yaptigini bir bilsem bende onun heryerine poset baglicam ama anca aksamlari kufretmek le yetiniyom

Motorun üstünde sağlam bir branda yok mu?

Motorla gideceğim zaman brandayı açmaya ben bile üşeniyorum. Çocuklar daha çok üşenecektir eminim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar