Çocuğum oluyor :)

Sağlıklı sıhhatli,
Ömrü Uzun,
Bahtı güzel,
Anaya babaya saygılı,
Vatana Millete faydalı,
Nur topu gibi,
Güller kadar mis gibi,
Dünyalar güzeli bir bebeğin olur inşallah :)

ALLAH (cc) hayırlı evlat etsin inşallah. amin.
bundan böyle, eşinle binip, 110 km hıza çıkma sakın...::yanliss:

Esiniz Saglıklı bi gebelik dönemi gecirir umarım. Fazla agır kaldırmasın, tatlı ve tuzluyu fazla kacırmasın ve fasla stres olmasın hocam, size bir baba olarak bu süre zarfında her zamankinden çok daha yoğun bir çaba, ilgi ve özveri düşüyor. Umarım hayırlı ve sağlıklı bir dönem olur. Hayırlı olsun :)

gurzan' Alıntı:
ALLAH (cc) hayırlı evlat etsin inşallah. amin.
bundan böyle, eşinle binip, 110 km hıza çıkma sakın...::yanliss:

Haklısın walla. Zaten 110'a çıkmışlığımın pişmanlığı içindeyim şu sıralar. Keşke hız yapmadan haberim olsaydı. Neyse şimdilik bebem sağlam :p

Hayır dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Benim hakkımdaki dualarınızın en güzelleri size tecelli eder İnşaallah. Allah razı olsun.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN AYRICA VATANA MİLLETEDE HAYIRLI OLSUN:cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
valla ben 110 a hiç çıkmadım ama çocuk doğmadan bi gün önce motorla gece saat 4 te gidip profitrol yemiştik ....

Sevgili Ahmet Tekin kardeşim senin adına çok sevindim.
Allah bebeğini ve annesini korusun, sağlıklı ,ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olarak, analı ve babalı büyümesini nasip etsin.

umarım sıze hayırlı olur ve aılenıze mutluluk getırır.....allah analı babalı buyutsun.... bıraz classic oldu ama neyseee:p

gözün aydın!!!! ılk cocugunmu olacak acaba eger ılkse asla unutamıcan ve en mutlu olucan anlara hazır ol:)

ahmet kardeş bu mutlulugun herdaim olsun çocugunun bahtı bır okyanus kadar açık olsun.

allah analı babalı büyütsün şimdiden hayırlı olsunnn tebriklerr :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaybe küçük motorcu geliyor haa masallah diyelim umar1m saglikli ve hayati boyunca huzurlu büyür

aytacsu' Alıntı:
gözün aydın!!!! ılk cocugunmu olacak acaba eger ılkse asla unutamıcan ve en mutlu olucan anlara hazır ol:)

Evet ilk çocuğum olacak. Şimdiden keyfine gelmeye başladım bile :wiinkk:
Bu arada sizede geçmiş olsun dileklerimi buradanda ileteyim. Umarım Allah çocuğunuzu hayatında sağlıklı ve başarılı eyler. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar