Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlıklı sıhhatli,
Ömrü Uzun,
Bahtı güzel,
Anaya babaya saygılı,
Vatana Millete faydalı,
Nur topu gibi,
Güller kadar mis gibi,
Dünyalar güzeli bir bebeğin olur inşallah
Esiniz Saglıklı bi gebelik dönemi gecirir umarım. Fazla agır kaldırmasın, tatlı ve tuzluyu fazla kacırmasın ve fasla stres olmasın hocam, size bir baba olarak bu süre zarfında her zamankinden çok daha yoğun bir çaba, ilgi ve özveri düşüyor. Umarım hayırlı ve sağlıklı bir dönem olur. Hayırlı olsun
Haklısın walla. Zaten 110'a çıkmışlığımın pişmanlığı içindeyim şu sıralar. Keşke hız yapmadan haberim olsaydı. Neyse şimdilik bebem sağlam
Evet ilk çocuğum olacak. Şimdiden keyfine gelmeye başladım bile :wiinkk:
Bu arada sizede geçmiş olsun dileklerimi buradanda ileteyim. Umarım Allah çocuğunuzu hayatında sağlıklı ve başarılı eyler. :cat: