çocuğa çarptım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük Geçmiş Olsun Ikinizde De Birşey Olması Büyük Teselli Birde Olaya Bu Yönden Bak

Geçmiş olsun kardeş.
Allah beterinden korumuş yinede....
Benzer tehlikeleri hepimiz zamanla atlatıyoruz! özellikle okulların yakında olduğunu bildiğimiz semtlerde daha dikkatli olmamız gerekiyor:wiinkk:

geçmiş olsun kardeşim duydum çok üzüldüm allah beterinden saklasın biraz daha dikkat dostum görüşelim bu akşam haberleşiriz

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
kimseye vermesin , çok kötü , çok geçmiş olsun

büyük geçmiş oLsun,
örnek davranışının aiLenin davranışı iLe sana geri donmüş oLması gerçekten cok sevindirici,
bence bir kask aL cocuğa hediye oLArak oyuncak yerine, düşür içine motor merakını kat onu bize :)

Osmaniye İl Temsilcisi
Geçmiş olsun, kaza olayı o kadar hızlı gelişiveriyorki, kazayı yapan kişi olarak ne olup bittiğini anlayamıyorsunuz çoğu zaman. Rabbim kimsenin başına vermesin, çok kötü bir durum. Bir çocuğa vurup zarar verdiğimi düşünüyorum da, Allah korusun diyorum, başka birşey diyemiyorum.

Sinan geçmiş olun kardeşim, tavrın nedeni ile tebrik ederim seni.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş...
Bi sadaka dağıt, fakirin birini sevindir.

hocam buyuk geçmiş olsun , bana babam hep soyler duvara çarp canlıya çarpma. yaranın kırıkın acısı geçerde vicdan yarası çok zor geçer der .

Senin gibi birine rastlamaları , kimseye bişey olmaması büyük bir şans , sanada onada ders olmuştur . ne çocuk ömür boyu yola zırt diye çıkmaz ne de sen gormediğin yola duramayacağın kadar hızlı girersin .

Allah korumuş , ikinizide seviyormuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
birkeresinde otobüsün önünden yaya fırladı fren yaptım ama benden kaçayım derken yere serildi ben durabildigimde ön tekerim 20 yaşlarında bu kişinin göbeğinin üstündeydi. onun için yayalara dikkat çok tehlikeliler. genelde herkez sokağa yada caddeye baktığında araba varmı diye bakıp yola çıkıyorlar gelen motosikletlileri fark etmiyorlar. YAYALARA DİKKAT HERYERDEN ÇIKABİLİYORLAR tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun ikinizde ucuz atlatmışsınız kaza yapmak tan ziyade birde vicdanen üzüyor insanı tekrardan geçmiş olsun

çok geçmiş olsun abi ALLAH kimsenin başına vermesin senide bu davranışından dolayı yürekten taktir ediyoruz

birkeresinde otobüsün önünden yaya fırladı fren yaptım ama benden kaçayım derken yere serildi ben durabildigimde ön tekerim 20 yaşlarında bu kişinin göbeğinin üstündeydi. onun için yayalara dikkat çok tehlikeliler. genelde herkez sokağa yada caddeye baktığında araba varmı diye bakıp yola çıkıyorlar gelen motosikletlileri fark etmiyorlar. YAYALARA DİKKAT HERYERDEN ÇIKABİLİYORLAR tekrar geçmiş olsun

birde motor zaten pıratik her tarafımdan yılan gibi kıvrıla kıvrıla geçer diye kimse önemsemiyor abi ya

Son düzenleme:
büyük geçmiş olsun arkadaşım.allah beterinden saklasın ilk ve son kazan olsun inşallah

abi geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız ikinizde.Allah beterinden saklasın inşaallah...ve davranışın hepimiz için onur verici...seninle gurur duyuyorum abi tebrik ederim..:cat:

geçmiş olsun allah ikinizide korumuş. Bende bi keresinde çocuğa çarpmamak için motoru yan yatırdım allahtan hızım azdı (30 -35 ) neyseki bişey olmadı sadece sağ elimin son iki parmagı yere sürtü kanadı allahta çocuga çarpmadım

abi Allah korumus walla.sende büyük insansın ha.vurupda kacan cok bu memlekette.sen yine cocuu dusunmusun.kutluyorum.ornek insansın.tekrar gecmiş olsun... :):):)

Polisten de o kadar çekinmenize gerek yokmuş. Sizin gibi düşünceli ve nazik olduğu belli insanlara Selman'ın annesinin yaptığı gibi davranacaklardır. Geçmiş olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar