çocuğa çarptım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok çok geçmiş olsun ikinizede...

Başlığı görünce içim cız etti inşallah çocukta birşey yoktur diye dua ederek okudum yazılarını...

Anladığım kadarıyla önemli birşeyi yok ve inşallah ilerde de olmaz...:pale:

Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun arkadaşım...

Hiç dayanamam ben ya çocuklara :salut: Valla çok üzüldüm. Çok korkarım bende çocuklardan. Atlayıveriyorlar valla. Sokak aralarında, hele hele okul çevresinde lütfen çok yavaş gidin. Nereye yetişiyosunuz ki ? Geçmiş olsun. :pale:

neyse geçti ALLAH tan güzel bi uyku çek bugün sen

çok sağol karadağ kardeşim. bu tür dileklere ihtiyacım var biraz.:pale:

cok gecmıs olsun allah ıkınızıde korumus....

sağol biker kardeşim.

geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
hem çocuğa bişey olmadığına sevindim
hemde annesinin duyarlı biri olmasına
sonuçta annesi evlat sevigisi diye olayı sorgulamadan sana yüklenebilirdi
zaten şoktasın bi de bu yüklenme daha bi can sıkıcı olurdu
neyse tekrar geçmiş olsun
sanada selmana da ...

evet o anda çok korktum annesi zaten ılımlı yaklaştı hadiseye. elle taşınan çantasından olduğunu söleyince biraz rahatladım.

yaw digi ALLAH korumuş 2 nizide verilmiş sadakanız varmış ALLAH beterinden saklasın anneyi ve seni tebrik ederim yerinde bi davranış geçmiş olsun..

selmana giderken oyuncak filen bişiler al olmadı mahallesinde bi tur gezdirirsin..

sağol kerem. o artık benim dostum olcak. :) ailesiyle tanışcam. :)

geçmiş olsun arkadaşım aynı şey benim başımada gelmişti bilirim çocuğa bişey olmadığını görmek yeniden doğmak kadar güzelladir allah korumuş

korkudan marşa basamadım durduk yere ayak marşıyla çalıştırdım motoru o kadar yani :salut:

gecmıs olsun allah korumus gercekten...ıyıkı kacmamıssın zaten ne olursa olsun kalmak lazım kacmak olmamalı...

geçmiş olsun.

medeni bir şekilde olaya mudahale edişine ve sogukkanlıgını kaybetmeyip kacıp gitmemene yürekten teşekkür ederim.

işallah herkes senin gibi davranır.:rendeer:

Allah ikinizide korumuş Digi.Senin olayın beni korkutsada yinede hafif bir tebessüm ettirdi.Sanırım anadolunun havasının getirdiği insanların özündeki saflık temizlik bu.Motorluya çarpıp kaçanda bu yurdun insanı yayaya çarptım diye kahrolan da.Bende yayalardan acaip korkarım aniden önüme atlarlar diye.

Çok çok geçmiş olsun ikinizede...
Başlığı görünce içim cız etti inşallah çocukta birşey yoktur diye dua ederek okudum yazılarını...
Anladığım kadarıyla önemli birşeyi yok ve inşallah ilerde de olmaz...:pale:
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun arkadaşım...

Geçmiş olsun kardeşim ALLAH kazalardan belalardan hepimizi korusun

Hiç dayanamam ben ya çocuklara :salut: Valla çok üzüldüm. Çok korkarım bende çocuklardan. Atlayıveriyorlar valla. Sokak aralarında, hele hele okul çevresinde lütfen çok yavaş gidin. Nereye yetişiyosunuz ki ? Geçmiş olsun. :pale:

tr.davutak' Alıntı:
geçmiş olsun.
medeni bir şekilde olaya mudahale edişine ve sogukkanlıgını kaybetmeyip kacıp gitmemene yürekten teşekkür ederim.

işallah herkes senin gibi davranır.

artık o anda insanın aklına ne geirse 1 salise içinde onu yapar.:pale:

ya o kadar sürat yoktuki :salut: 60 belkide 50ydi. fırladılar asıldım frenlere arka acaip bi ses ben hayatımda duymadım öle ses. yol sıcak lastikte sıcaktı arabadan çıkmaz öyle ses yaa. sadece sesi hatırlıyorum gerisi yok:salut:

Allah ikinizide korumuş Digi.Senin olayın beni korkutsada yinede hafif bir tebessüm ettirdi.Sanırım anadolunun havasının getirdiği insanların özündeki saflık temizlik bu.Motorluya çarpıp kaçanda bu yurdun insanı yayaya çarptım diye kahrolan da.Bende yayalardan acaip korkarım aniden önüme atlarlar diye.

pampi kardeşim, doğamız böle napıyım.:pale::salut: kaçsam ne geçcek elime. aksine aklım kalcak, plakamı aldılarmı almadılarmı, gec boyunca hatta haftalar boyunca düşün kafada saç kalmasın. şuan da yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım. vicdanen de rahatım görevimi yaptım kaçmadım çocuğun yüzüne ilk bakan bendim. arkadaşları,yoldan aynı anda geçen çocuklar dahi gitmişlerdi. yayalardan 2-3 kişi geldi yanıma. onlarda fren sesine gelmişler.yarın daha rahat olcam inşallah.

promethus, panik haliyle açtığım konuyu esas olması gereken yerine taşıdığın için sana ayrıca teşekkür ederim.

geçmiş olsun be dostum bende iki sene önce bi çocuğa çarpmıştım şehir içinde aniden arabanın arasındanfırlamıştı önüme hiç bişey olmadı beni düşürmüştü çocuk korktugundan olsa gerek kaçmıştı valla insan çok korkuyor dikkatli olalım geçmiş olsun tekrar..

Geçmiş olsun digi arkadaşım ...
Tutumundan dolayı seni kutluyorum ...
Örnek bir davranış sergilemişsin ....
Tabi çocuğun aileside Bu örnek davranışına aynı şekilde örnek bir karşılık vermiş...

Oyuncak alacaksan araba alma bence :) Motosiklet al (tabi ouncaklarından :)

Cok buyuk gecmıs olsun Allah daha beterınden korusun ... Cocugun ıyı olmasına cok sevındım VE kacmaman cok tebrık edıcı bı durum tekrar sanada tesekkurler cocugun yerıne .. :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok gecmis olsun ben burda okurken bile agladim:salut::salut::salut:

geçmiş olsun sinan abi , o durumda kimsenin kaçabilceğini sanmıyorum varmıdır öyle taş yürekliler vicdansızlar . allah beterinden korusun

arabada bile durmadan pür dikkat yolda olmak istiyo ki motorda bu bi kaç katına çıkmalı ama neticede hepimiz insanız, bi anda olsa denk gelebiliyo böyle talihsiz olaylar, seninki ucuz atlatımış ve insanlık adına güzel şeylerde olmuş sonunda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar