Super Moderator
- Konu Yazar
Kaza ikitelliden havalimanına gelirken çobançeşme yan yol ayrımının orda olmuş
opel bir araç makas atarken mercedes bi araca çarpıp kontrolü kaybediyor ve sağda kendi halinde giden motora çarpıyor motorcu arkadaş bariyerlere giriyor ve kask kafasından fırlıyor ambulans gelmiş ama pek iç açıcı konuşmamış
orda kurye bir arkadaşımızla konuştum olay yerine geldiğinde bir mercedes sahibi bende kamera görüntüleri var demiş onun numarasını da aldım
eve geldikten sonra face gurubunda yazdığım;
arkadaşlar şimdi kazayı gören ve kazadan sonra video çeken abiyle konuştum
kendisi kazayı görmüş bir opel ve bir mavi megan kapışıyormuş ve kaza olmuş opel makas atarken önce bir mercedesin ön çamurluğa çarpıyor ordan sağa kırıyor motorcu arkadaşımıza çarpıyor ve motorcu arkadaş 3 metre havaya uçtuktan sonra yere çakılmış vurma şiddetini siz düşünün opel ordaydı ve şoförü polise teslim oldu diğer megan araç kaçmış
motorcu arkadaşın kafasından çok kan gelmiş olay yerinde o kanı gördüm abinin dediğine göre kurtulması mucize dedi
tam bilmiyorum ama başımız sağolsun demek istiyorum
görüntüleri bana göndermedi kazadan hemen sonra çekim yapmış ve polise göndermiş herşeyi anlatmış sağolsun
şimdilik bendeki bilgiler bunlar
motosikletin ruhsat sahibi Uğur Öztürk adında bi arkadaşımıza ait

motor bariyerden sekmiş ve sağ ileriye kadar sürüklenmiş
arkadaşımız bariyerin sol tarafına asfalta düşmüş

görgü tanıklarına göre kask kafasından çıkmış
opel bir araç makas atarken mercedes bi araca çarpıp kontrolü kaybediyor ve sağda kendi halinde giden motora çarpıyor motorcu arkadaş bariyerlere giriyor ve kask kafasından fırlıyor ambulans gelmiş ama pek iç açıcı konuşmamış
orda kurye bir arkadaşımızla konuştum olay yerine geldiğinde bir mercedes sahibi bende kamera görüntüleri var demiş onun numarasını da aldım
eve geldikten sonra face gurubunda yazdığım;
arkadaşlar şimdi kazayı gören ve kazadan sonra video çeken abiyle konuştum
kendisi kazayı görmüş bir opel ve bir mavi megan kapışıyormuş ve kaza olmuş opel makas atarken önce bir mercedesin ön çamurluğa çarpıyor ordan sağa kırıyor motorcu arkadaşımıza çarpıyor ve motorcu arkadaş 3 metre havaya uçtuktan sonra yere çakılmış vurma şiddetini siz düşünün opel ordaydı ve şoförü polise teslim oldu diğer megan araç kaçmış
motorcu arkadaşın kafasından çok kan gelmiş olay yerinde o kanı gördüm abinin dediğine göre kurtulması mucize dedi
tam bilmiyorum ama başımız sağolsun demek istiyorum
görüntüleri bana göndermedi kazadan hemen sonra çekim yapmış ve polise göndermiş herşeyi anlatmış sağolsun
şimdilik bendeki bilgiler bunlar
motosikletin ruhsat sahibi Uğur Öztürk adında bi arkadaşımıza ait

motor bariyerden sekmiş ve sağ ileriye kadar sürüklenmiş
arkadaşımız bariyerin sol tarafına asfalta düşmüş

görgü tanıklarına göre kask kafasından çıkmış
Son düzenleme: