Co pilot nasıl olunur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
-Artçılar tehlikelidir kardeşler.siz hızla giderken aptal aptal nasıl gidioz acabaaaa diye bi sağ bi sol omzunuzdan kafasını uzatırsa dengenizi kaybedersiniz.
-siz motora oturmadan artçı oturmamalıdır(bu benim kuralım ki yoksa denge bozuluo)
-artçı sizi oyuncak ayısı gibi sarmamalıdır (abi düşünsene arkadan iki el sarmış seni yaratık gibi)
-artçı kesinlikle sıkıca tutunup kendini kasmadan(tabi sizi de), hareketsiz durmalıdır.
-eğer bir bayansa artçınız kesinlikle komufle etmelidir kendisini (hatta bayan artçı almamak daha mantıklı :p ).komufle edemiyorsanız da yanınızdaki beyzbol sopalarını hazır etmelisiniz (bazı pos bıyıklı amcalara karşı felan)
...:rendeer: :rendeer:

crazy_devil' Alıntı:
-Artçılar tehlikelidir kardeşler.siz hızla giderken aptal aptal nasıl gidioz acabaaaa diye bi sağ bi sol omzunuzdan kafasını uzatırsa dengenizi kaybedersiniz.
-siz motora oturmadan artçı oturmamalıdır(bu benim kuralım ki yoksa denge bozuluo)
-artçı sizi oyuncak ayısı gibi sarmamalıdır (abi düşünsene arkadan iki el sarmış seni yaratık gibi)
-artçı kesinlikle sıkıca tutunup kendini kasmadan(tabi sizi de), hareketsiz durmalıdır.
-eğer bir bayansa artçınız kesinlikle komufle etmelidir kendisini (hatta bayan artçı almamak daha mantıklı :p ).komufle edemiyorsanız da yanınızdaki beyzbol sopalarını hazır etmelisiniz (bazı pos bıyıklı amcalara karşı felan)
...:rendeer: :rendeer:

muahhahahhaa:queen: Katılıyorum ,İşte kamufle olamamış artçı:

19iz0ah.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorinn :rendeer: :queen: :queen: :queen:
+1000

angel of road :cat: :queen:

Degerli katılımlarınız için teşekkürler...Süprayz uzman arkadaşların görüşleri ve birbirleri aralarındaki sohbete tanık olmak sa benim için çok eğlenceliydi...:queen: Motorcuların çılgın ve esprili olduklarını yıllardır düşünürüm ve bunun hala devam ettiğini görmek ve devam edeceğini bilmek onların ayrıcalıklı yerini koruyorrrrrrrrrr:rendeer: SAYGILAR !!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar