Clover pantalon hakkında.

Tüm ekipmanın tamam ama pantalonum yok, kotun içine dizlik takıp binmkten bıktım. Pantalon almak istiyorum, montu deri kullanıyorum, pantalonu da deri alırsam pişiceğimden eminim bu yüzden deri istemiyorum. Clover Airtek pantalon almayı düşünüyorum fakat Ankara'da clover satan yerlerde bulamadım pantalonu, sipariş üzerine getiriyolar. Bu pantalonu yakından inceleyen ya da kullanan var mı? Sürtünmeye karşı dayanıklı mıdır bir de korumaları yeterli midir? Teşekkürler.
19u75221.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
clover cruiser pantolonum var benim kışlık gayet memnunum eminim yazlık versiyonuda kalitelidir

bütün giyim ekipmanlarım clover tavsiye ederim

giallorosso, Ben de clover ın deri montunu kullanıyorum, çok memnunum. Bu yüzden clover a yöneldim. Kışlık pantalona iyi diyorsan bu da iyidir o zaman :cat:

Aynısından var kullanıyorum gayette memnunum lakin yazlık pantolon olması sebebi ile bahar yağmuruna yakalanırsanız içliği tam önde fermuar bölgesinde birleşmediğinden sebep o bölgeden içeriye su alıyor! Bunun dışında herhangi bir rahatsızlığı yok.. Sıcak havalarda içliğini çıkardığınızda püfür püfür oluyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar