Gözümde iğrenç sahneleri canlandırdığın için ayrıca teşekkür etmekle beraber, bugün çok üşüdüm zaten. Motor alsam işe bu soğukta nasıl giderim die düşündüm. İstanbul’un bu trafiği olmasa... Ah ulen İstanbul ah!..
Gözümde iğrenç sahneleri canlandırdığın için ayrıca teşekkür etmekle beraber, bugün çok üşüdüm zaten. Motor alsam işe bu soğukta nasıl giderim die düşündüm. İstanbul’un bu trafiği olmasa... Ah ulen İstanbul ah!..
çok şükür daha hiç çıplak motosiklet sürmedim
ama sporbisiklet sürmüşlüğüm oldu
bi ara, ikili spor motosiklet kullandım ama çok keyif almadım
ama en çok maceracı turlama motosikletleri hoşuma gitti
bir de bunların sadece turlama modelleri var, pek ısınamadım
ama asıl zevk kruvazör tipi motosikletler, valla süper şeyler. bütün gün sürsem gocunmam.
*
iş bu entry ironi amaçlıdır
adı geçen motosikletler
"sportbike"
"dual sport bike"
"adventure touring"
"touring"
"cruiser"
modelleridir.
çıplak motosiklet olmaz. adama gülerler. adı 'naked'tir.
Zincir yaglama ve germe işide yok..
Hem shoei kask masrafinda olmaz..
çok şükür daha hiç çıplak motosiklet sürmedim
...
iş bu entry ironi amaçlıdır
Aslında adı yukarıda yazdıkları gibi standarttır. Avatarında yazan Yamaha MT-25te kullanmadığım dediğin o motosikletin ta kendisidir.
En nefret ettiğim olay o zaten. Bak gece gece ne güzel araba düşlüyordum. Sabah kalkınca gene Motosiklet yerlerim depreşti. Bakalım nasıl olacak?
sen çok yaşa emi :thumleft:
Buraya da yazayım. Mt-25 nasıldır? Çok yakar mı? Bak bayiye gideceğim. Kimse cevap vermiyor? 2017 paketleyip alacağım. O derece...
Kaç lt yakıyor ortalama? İşim çıkınca buradan atlayıp Ankara-İzmir hangisi denk gelirse gitsem beni yorar mı? Tek başıma sürerim, depo üstü çanta takmayı düşünüyorum.
Dün 400k yol gittim yağmurda. Rüzgar yandan yandan vuruyordu. 100km hız ile tıkır tıkır gittim. rahatsız olmadım. 1 kez mola verdim.
Buraya da yazayım. Mt-25 nasıldır? Çok yakar mı? Bak bayiye gideceğim. Kimse cevap vermiyor? 2017 paketleyip alacağım. O derece...
Kaç lt yakıyor ortalama? İşim çıkınca buradan atlayıp Ankara-İzmir hangisi denk gelirse gitsem beni yorar mı? Tek başıma sürerim, depo üstü çanta takmayı düşünüyorum.
Canım sıkkın. İroni falan görmek istemiyorum. Ondan bu entry’ler.
Ah şu entry’lerin gözü kör olsun...
Nur içinde yar Zeki Müren...
Mt 25 çok yakmaz. Tabi hiç yakmaz da demiyorum ama külfiyet olacak kadar yakmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
Artçınız olmayacaksa pek rahatsız olmazsınız bence. Yakıt 5 -6 bin devirden sonra yakmaya başladığı için kullanıma göre fark edebilir.
Gidip siyahını alam o zaman ben. Yaz’a kadar bulursak birşeyler takasa gireriz bayide.