Normalde sakin bir adamımdır. Fakat mantıksız bir şey olduğun da hemen parlıyorum.
Geçen gün 2 araba zar zor geçen (ayna kapama falan lazım) bir yol da Şişli de taksi tersten geliyor. Bende hey Allahım sen sabır ver diyerek ellerimi açtım. Bu şeref yoksunu taksici suratında insan tipi olmayan aynı havayı soluduğum gereksiz organizma camdan elini çıkararak azını da eğerek "neoooo oldu" dedi.
Bende şalter attı. "Ulan ya..ak tersten geliyorsun bir de artistlik mi yapıyorsun" dedim O bir şey dedi ben bir şey dedim atışıyoruz biz. Arkada da 2 3 araç geldi durdu. Derken indim aşağıya. Bu organizma da indi.
Arkadan başka bir taksici beni tutuyor sözde ayırıyor kavgayı. Kollarımdan kavramış hareket edemiyorum. Bu organizma bunu gördü üstüme atlamaya çalıştı benim boy 1.90 beni tutan haysiyetsiz organizmadan güç alıp 2 ayağıma asıl organizmayı tepikledim. Birde asıl organizma ile aynı duraktan olduğunu söyleyen 3. organizma çıktı ortaya. Adamdan kurtulup olayı tarttım. 3 taksici ben tek kaldım.
Olayın sonuçlarını gözümden geçirdim. Durduğumuz yerde bariyer var bariyerin arkası 7 8 metre uçurum gibi bir şey.
Ya birini oradan aşağıya düşüreceğim. Ölecek sakat kalacak başım belaya girecek. Yada ben düşeceğim.
Ya birini hastanelik edeceğim diğer 2 si de beni hastanelik edecek yada 3 e 1 dayağımı yiyeceğim ve ya hastanelik olacağım yada ağrı sızı falan filan.
Sonuç olarak her 3 sonuçta da bir şekilde zararlı ben olacağım dedim ve plakasını alıp arabama binip devam ettim.
Yukarıdaki senaryolar uzar da gider en iyi sonuçları yazdım. Yolda kimle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Altınızda motor varken kaskınız var diye kurşun geçirmez değilsiniz. Yada koruyucularınız var diye bir şey olmaz sanmayın. Motorda iken bu orgnizma ile muhattap bile olmazdım. Gerek yok. Yolda çıkacak her kavga her olay bir şekilde size zarar verir arkadaşlar.
Bakın yolunuza tartışmayın. Zaten motor üzerinde sizi kıskanıyorlar uyuz oluyorlar bir şey yapmak için sebep vermeyin. Hayat çok kısa. Ben öleceksem ya motor yüzünden öleyim yada ecelimle öleyim. 2 liralık kurşundan bıçaktan yada gereksiz bir sinir harbinden dolayı değil.
Takmayın laf etmeyin uzaklaşınca da basın küfürü rahatlayın. Ooooohhhh