Çinliler yine yapacağını yaptı-karşınızda kopya cbr fireblade

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu adamlar artık iyice sınırları zorlamaya başladı arkadaşlar!!!

bu arada arkadaşlar kimggc adlı çin firmanın çıkarttığı bu makina 125 cc hacminde.

Evet bunu önceden görüp tartışmıştık... Önü çok kötü olmuş zaten makine oyuncak gibi... Bu gövde ve tekerlekler ile 90'ı da geçmez... Bunu alıp çiçeklik yapmalı bahçeye :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence güzel olmuş...Fiyatları hakkında bilgisi olan varmı?....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dönerken motor yatınca o sinyaller kırılır bence

bence bunlar bosuna boyamasinlar (veya sticker-vernik flm yapmasinlar)

temiz bi sekilde beyaz verseler insanlar kendileri boya isini fln halletse daha guzel olur gibime geliyor..

yoksa kirmizi-lacivert-beyaz ne bir uyum var ne de guzel bi gorunus.. bi de neden "fireblade" yerine "fir" yazar belli degil..

keske kendi modelleri olsa da sadece esinlenseler daha guzel olacak..

Shakulin

Merak ettim biraz araştırdım:

Bu resimde gördüğünüz 1735x710x980mm ölçülere sahip bir Pocked Bike
Yani Cbr125'den daha küçük. 110-125cc hava , ve 200cc su soğutmalı seçenekleri var , Max hızı ise 40-80 km :wiinkk:

oimg_GC00752674_CA00810605.jpg

Bu da aynı firmanın HALLEY (!) Chopper'i... Son hız: 45km :cherry:

Son düzenleme:
Merak ettim biraz araştırdım:
Bu resimde gördüğünüz 1735x710x980mm ölçülere sahip bir Pocked Bike
Yani Cbr125'den daha küçük. 110-125cc hava , ve 200cc su soğutmalı seçenekleri var , Max hızı ise 40-80 km :wiinkk:

Evet Görkem lafı ağzımdan almış...:mrgreen:

Arkadaşlar bu motorun boyutları sandığınızdan da ufak.:cat:

bence bunlar bosuna boyamasinlar (veya sticker-vernik flm yapmasinlar)

temiz bi sekilde beyaz verseler insanlar kendileri boya isini fln halletse daha guzel olur gibime geliyor..

yoksa kirmizi-lacivert-beyaz ne bir uyum var ne de guzel bi gorunus.. bi de neden "fireblade" yerine "fir" yazar belli degil..

keske kendi modelleri olsa da sadece esinlenseler daha guzel olacak..

Shakulin

Senin dediğini de Honda yaptı... İşte NSF100 ... pist için üretilmiş bir hobi motoru... Motor beyaz olarak alınıyor sen boyuyorsun... Fakat "not street legal" ; yani yola çıkması yasak :wiinkk:
NSF100_large_01.jpg

Senin dediğini de Honda yaptı... İşte NSF100 ... pist için üretilmiş bir hobi motoru... Motor beyaz olarak alınıyor sen boyuyorsun... Fakat "not street legal" ; yani yola çıkması yasak :wiinkk:

nsf100 guzel alet gercektn de..

acaba turkiyede de buna ruhsat alinamiyor mu ?

mesela ben cim bicme makinasindan motor yapsam kendime, kafadan bi marka yapsam ve kendimce sasi ve motor numarasi versem gidip ruhsat icin basvuramiyor muyum ?

:cherry:

Shakulin

ya adam bu kadar emek harcıo potansiyel var e kardeşim kendin çiz bi model onu yap alla allaaa:) ezik yaww.. ne taklit edersin breeee

shakulin
Haha tabi hemen verirler.... Hatta herkes kendi makinesini yapsın Mad-Max 'deki gibi makineler şehri kuralım :mrgreen:
Nfs100 dediğim gibi pist için üretilmiş ne sinyali var ne plakası var ne farı var, motoru ona göre... vs ; hiçbir ülkede ruhsat alamazsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar