Tamamdir hepinize tesekkur ederim p.tesi son durumu yazacagim.
bekliyorum. alıntı falan yaparsan o gün hemen okuyabilirim. :cat: ayrıntılı resim bekliyorum, senden bakarak ben de değiştiricem.
Tamamdir hepinize tesekkur ederim p.tesi son durumu yazacagim.
bekliyorum. alıntı falan yaparsan o gün hemen okuyabilirim. :cat: ayrıntılı resim bekliyorum, senden bakarak ben de değiştiricem.
tofas bobinini meraktan ben denedim verim alamadim ugrasma![]()

debriyaj yaylarının güce etkisi olmaz, sadece kalkısta kacırma olayını azaltır, sıfırlar
bu arada o saydıklarınla 10 bg motora 10 bg ilave ettiğini kanıtlasın herseyimi ona veririm
yoksa donuna kadar acımadan alırım
eger ki düz yolda kullanacaksan kaliteli balata alsan dahi 4 yay yeterli olur
bu benim crosun resmi orjınalde 6 balata 6yay
ama arazide debriyaja cok yük bindiğinden orjınalde böle yapmıslar.
http://i.hizliresim.com/glGJo5.jpg
racer 200 de bile orjınalde 4 yay vardır, demekki 200 cc de olsa cadde de yeterli oluyormus
benim 250 cc çapır da 4 yay...
5 yada 6 takacaktım ama mahrumiyet bölgesinde oldugum için uğraşmadım...
çorumdaki parçacıda göbekleri felan uymaz boşa alma dedi... bende küçük sözü dinleyip almadım![]()
choper ın arazide yada sert kalkısla işi olmaz zaten. daha öncede dediğim gibi debriyaja asırı yuk bindiğinde 6 yay öne cıkıyor
tabi dez avantajıda var, debriyaj kolu cok sert oluyor, yoruyor
Birde bu makinalarda hava ayarı filan nasıl oluyor bulamadım az çok subap ayarı yaptım (yine ses geliyor ama)ama motorun hava filtresini çıkarınca gaza bastıgımda motor bogulup susuyor yemiyor ?Birde subap ayarındada benzin girişine 1 jilet egsoz çıkışına 2 jilet koyupmu ayar yaptın ?
dönüşüm iptalini nasıl yaptın ?
ben silindirin oraya takacak düz demir bulamadım

geri dönüşüm iptalinide artık kendi imkanlarına göre uyduracaksın. arkadaşın dükkanında elektrikli bileme aleti vardı bu bıçak bileme için olan seyden sacı kesip kenarlarını biledim matkapla delik açtım o kadar
silindirin içinden çıkan o yeşil yaylı parçalar "subap lastiği" contalaarın üzerinde 250 yazması önemli değil silindir geçiyorsa sıkıntı yok. zaten 250 65,5 siye belirtmiş. takmak için yarını neden bekliyorsun ki ? ben merak ettim şimdi acaba piston aşağıda mı kalacak ? silindiri sen mi sökmüştün ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
bu arada senin üst kapak dolu geldiği için subap lastiklerini kullanmana gerek yok takılı haldedir zaten o. keşke üst kapağı 200 lük alsaydın daha iyi olurdu 150 nin subapları 125 ten çokta büyük değil

gene uzun oldu bayaa hemde ama derdım o deil şimdi
piyano vidaları sıkıştı hareket ettiremiyorum heryer kapandı(
[url]http://i.hizliresim.com/djrnnL.jpg[/url]
neyse aldım artık 1 kere deneyecem olmazsa 200 lük yaparım zeten benım motorda kesicide yok
ben aşşağı inip gelim bi 30 dksilindiri filan takim foto çekimi yapim
![]()