çin Motosikletlerine Soruşturma

yani ithal edilen uzak dogu tekerleklerin kalitesini bilmem ama söyle bi gerçek var ki sanırım konun özü..geçtiğimiz yıllarda malum hükümetin atılımlarıyla başlayan özelleştirmrlerden payını alan Petlas goz göre göre satıldı hemde biçilen degeri stokta bulunan hammadde degerinden bile az...çalışanlarının isyanını,ülkenin hocaları yazarı çizeri bağırdı çagırdı ama duyan kim-bilen kim..ülkede bunlar yaşanırken hiçbirseye karışmayan biz sonra kalkıp ucuz milliyetcilik yapmamızın bi alemi yok türk malı tüketelim falan bunlar artık hikaye,sonuçlar üzerine konuşmayalım artık ..elimizde bunlar alınırken konusalım /savaşalım...
ha şimdi bu adamlar niye kota istiolar bi ingilizin bi almanın lastiğini artık satamıyolardı bu yuzden çamur atıyolar...donumuz olmus artık celvin klein onurumuz yerle bir... saygılar...

Yerli malı lastik var zaten.
Damping şikayetinde bulunan da bu yerli kuruluş.
Yerli malı lastik olsa alırız diyen arkadaşlar 3 lira 5 lira ucuz diye kalitesiz çin ve hint malı lastikleri alıyolar.
http://www.anlas.com.tr
yukarıdaki linkte yerli lastik üreticimizi ve lastik çeşitleri hakkında bilgi bulabilirsiniz.
Ben zaten bu firmanın ürünlerini kullanıyorum belirtmeden geçmeyim.

Ürettiğimiz Neyi Kullanabiliyoruzki? Direk İhraç Ediyoruz 3 Kuruşa. Aynısını 5 Kuruşa İthal Ediyoruz Neyse Biraz Siyasi Oldu Ama Olsun İyi Oldu :)

Zaten özellikle üretsinler kullanalım dedim.

Ayakkabı sektöründe çalışıyorum, marka vermek doğru olmaz, direk yurt dışına ihracat yapan bir markayı bulunduğumuz şehirde satıyoruz. Kaliteli olduğu için tüketiciden de hiç şikayet almıyoruz.

Kaliteli ürün yapsınlar alalım demek istedim, paramız içeride kalır. Bir ara kanuni motosikletimin üzerine harley arması yapıştırdım, sonra ya salak gibi heriflerin niye reklamını yapıyorum dedim ve söktüm kanuni yi tekrar yapıştırdım.

O ithal konusunda da haklısın, tofaş dışarıya daha ucuza satılıyor.

Zaten özellikle üretsinler kullanalım dedim.

Ayakkabı sektöründe çalışıyorum, marka vermek doğru olmaz, direk yurt dışına ihracat yapan bir markayı bulunduğumuz şehirde satıyoruz. Kaliteli olduğu için tüketiciden de hiç şikayet almıyoruz.

Kaliteli ürün yapsınlar alalım demek istedim, paramız içeride kalır. Bir ara kanuni motosikletimin üzerine harley arması yapıştırdım, sonra ya salak gibi heriflerin niye reklamını yapıyorum dedim ve söktüm kanuni yi tekrar yapıştırdım.

O ithal konusunda da haklısın, tofaş dışarıya daha ucuza satılıyor.

Biz Zaten Birçok Şeyi Üretiyoruz Ama Kendi Ürettiğimizi Tüketmemizi İmkansız kılıyorlar :) çükü devlet el koyuyor ve sana iç piyasaya mal satma hakkı vermiyor işte böle ben sana bişey demiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar