Çin Motosiklet Fuarı Başladı. Kopya modeller görenleri şaşırtı!

Dake ye fena güldüm :queen: Regal-raptor un o motoru da iyi duruyor gelse de görsek bi :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepsi gerçeğine çok yakın kopyalar fakat gördüğüm kadarıyla DAKE direkt 1'e 1 kopyası. Görünürde eski kasa Duke ile görebildiğim 4 fark:

1- Rengi (ton farkı var)
2- Jantı
3- Egzoz
4- U yerine A harfi

O Dake'miymiş ya.. Son bir kaç yorumu okumasam Duke sanmaya devam edicektim..
rengini değiştirselerdi bari..

Adamlar akıllı, en azından bizim gibi markaya ambleme para vermiyorlar motorun hakkı neyse o.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bulduğum farklardan biri (renginin tonu) fuarda ayıp olmasın diyeymiş sanırım. İnternette biraz araştırınca buldum.

2dsolte.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Regalin modeli çok güzel duruyor. İnşallah TR'ye gelir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adamlar akıllı, en azından bizim gibi markaya ambleme para vermiyorlar motorun hakkı neyse o.
Ambleme degil de, senelerce markanin alninin teri ile olusturdugu guvene veriliyor para bence. En azindan Japonlar icin oyle. Daha once yazmisimdir, Superduke'u Honda uretseydi ve $3000 daha pahali fiyat koysaydi, iki kere dusunmeden Honda'nin yaptigini alirdim...

Bulduğum farklardan biri (renginin tonu) fuarda ayıp olmasın diyeymiş sanırım. İnternette biraz araştırınca buldum.

http://i67.tinypic.com/2dsolte.jpg

Bu cok kotuymus ama yaa. O on fren nedir oyle? Dag bisikletinden mi sokup takmislar? On catallar farkli, ters degil ve agir gozukuyor. Arka salincak incecik 2 boru. Sase de daha ince ve ciliz sanki? Bildigin koruma demirinden kaynaklayip yapmislar sanki. Fuardaki model oval profilli tirellis sase gibi duruyor...

Son düzenleme:
Ambleme degil de, senelerce markanin alninin teri ile olusturdugu guvene veriliyor para bence. En azindan Japonlar icin oyle. Daha once yazmisimdir, Superduke'u Honda uretseydi ve $3000 daha pahali fiyat koysaydi, iki kere dusunmeden Honda'nin yaptigini alirdim...

..

Honda'nın, bu algıyı USA da bile yerleştirmesi ilginç. Amerikalılar da aynı mı algılıyorlar acaba?
Enteresandır, ben oto. için değil ama motosiklet de aynı düşünüyorum.
Oto.ini hiç kullanmadığım için olabilir.

İki tane arabamız var. İkisi de Fiat, niye Fiat derseniz, yedek parça acayip ucuz. Teferruat yok.
Yağını, suyunu koyuyoruz, devam ediyor.

Tabii şans da olabilir.:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Honda'nın, bu algıyı USA da bile yerleştirmesi ilginç. Amerikalılar da aynı mı algılıyorlar acaba?
Enteresandır, ben oto. için değil ama motosiklet de aynı düşünüyorum.
Oto.ini hiç kullanmadığım için olabilir.

İki tane arabamız var. İkisi de Fiat, niye Fiat derseniz, yedek parça acayip ucuz. Teferruat yok.
Yağını, suyunu koyuyoruz, devam ediyor.

Tabii şans da olabilir.:)

Amerika'da ikinci elde Honda ve Toyota altındır. VW, Audi, BMW çöptür. Genel anlayış bu, ikinci el fiyatlar da bunu gösteriyor. 5 araba ve 4 motosikletten sonra ayni güven bende de oluştu. Alırken muadilleriyle aynı fiyat, belki bir tık daha pahalı, ama kullandıkça ucuzluyor, çünkü alet sorunsuz ve aşırı yipranmadan uzun yıllar dayanıyor. Bakım olarak sadece yağ ve filtreyi değiştirmek yetiyor uzun süre.

Yalnız r25 çakması nasıl türkiyeye çıkmış anlamadım.İyiymiş neresi satıyor bunu :queen:

amalaj güzel süslüpüslüde önemli olan içi nasıl..

motor teknolojisi tork,beygir yakıt verileri vites geçişleri v.b liste uzar gider.. 650 lik motor alıpda 250c.c lik 350 c.c lik bir motor seni geçerse neyime yaradı o motor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

amalaj güzel süslüpüslüde önemli olan içi nasıl..

motor teknolojisi tork,beygir yakıt verileri vites geçişleri v.b liste uzar gider.. 650 lik motor alıpda 250c.c lik 350 c.c lik bir motor seni geçerse neyime yaradı o motor.

Böyle bir şey mümkün değil. 650 cc'lik bir motoru 150 cc teknolojisinde yapamazlar. Kamyon gibi benzin tüketir. O yüzden en az CFMoto ayarında motorlar olacaktır bunlar.

Böyle bir şey mümkün değil. 650 cc'lik bir motoru 150 cc teknolojisinde yapamazlar. Kamyon gibi benzin tüketir. O yüzden en az CFMoto ayarında motorlar olacaktır bunlar.

inşallah zaten çoğu türkiyeye bu vergi orantılarında girmez yada sembolik girer

Sonunda Regal bekleneni yapmış ve V Twin 500+ motorları piyasaya sürmüş. Gelir mi? Gelirse fiyatı ne olur (özellikle son ithalat vergisinden sonra), kaç liradan satılırsa alan olur? bunları 2018'de göreceğiz bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar