Çin Motosiklet Fuarı Başladı. Kopya modeller görenleri şaşırtı!

Guangzhou'da 122'ncisi düzenlenen Çin Canton Motosiklet Fuarında yeni modeller görücüye çıktı. Avrupa ve Japon motosikletin kopyalanmış modelleri görenleri şaşırttı.

2017 China International Motorcycle Fair

TYl47P.jpg

200cc Lingzhi Cafe Racer

ch4OAI.jpg

Zhenghao Dake 200cc

mfLImv.jpg

Regal-Raptor 650V Pro-Street

MJCC5y.jpg

TARO T1 150cc

4sx6NN.jpg

CFMoto 125cc Papio

l4rgYh.jpg

Loncin DS8

Çin Motosiklet Fuarın Fotoğrafları için tıklayın

Ekli dosyalar

• 2017-China-International-Motorcycle-Fair.jpg
    2017-China-International-Motorcycle-Fair.jpg
    104.2 KB · Görüntüleme: 18,927
Moderatör tarafında düzenlendi:
makinalar çok iyi de ah bir de şu vergiler olmasa. olsa da makul ölçülerde olsa.

Yamaha R3, ninja300, pulsar RS200. Fotoğraflarda bunları gördüm ama markalar çin markasıydı galiba? Hatta orjinal hallerinden daha güzelleştirmişler kopyalarken.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Atletliyi ayarlayalım sana :queen:

Duke değil o Dake...

Kopyayı falan geçtim, kalitesi iyiyse ve büyük hacimlilerse helal olsun. Kendi tasarımlarını yaparlar ama bu kadar ilgi çekmeyeceği için kopyaya devam ediyorlar. Bu arada Regal'in 650 cc motor çıkarmasına sevindim. Biraz daha efendi bi kasa ile bize gelirse çok iyi olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:46 ----------

Modellere baktım da, birileri şu Loncin'in distribütörlüğünü almalı.

Güzel bir çalışma olmuş.
Fiyat lar uygun ve kalite orta seviye olursa alınır makine.
Tekrar diyorum kalite yeterliliği çok önemli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ülkemizin değerli motor getiren firmalarıda ne kadar çirkin ne kadar tipsiz ne kadar kalitesiz motor varsa çinden onları getirsin :queen:

Bu modellerin patentleri yok mu nasıl bu kadar benzerini yapabiliyorlar anlamıyorum :/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu modellerin patentleri yok mu nasıl bu kadar benzerini yapabiliyorlar anlamıyorum :/

Firmalar Cin'de dava acabiliyorlar. Ama mahkeme yabanci firmayi haksiz buluyo, o kadar. BMW yapmisti.

Zaten firma cok laga luga yaparsa, urunlerinin Cin'e girisi yasaklaniverir, olan firmaya olur. Dunyanin en buyuk pazari sonucta...

O yuzden firmalar o sacmasapan mahkeme kararini gorunce itiraz etmek yerine "Aaa aynisi degil miymis? Biz oyle sandiydik halbukisem, kusura bakmayin o zaman. Biz Cin'i cok seviyos, sakin bi yanlis anlama olmasin" deyip devam ediyolar :)

Ben en cok Deka'yi devdim. Hadi tipini, dizayni, sasesini, farini, deposunu, herseyini kopyaladiniz. Ulan bari adini degistirin. Sadece tek harfini degistirmisler. Yuh. Kor goze parmak... Allah bilir "ayni turuncu renkten kullanmadik iste daha ne istiyonuz?" diye dusunuyolar...

Bu motorlardan bir kaçı ülkemize gelmiş sanırsam. Az önce malum sitede (buna da niye malum site diyorsak artık) ilanlarda denk geldim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-cift-silindirli-su-sogutmali-492636087/detay

"www.malumsite.com"

adamlar insanı bile kopyalar, o derece.

Çin'de üretim müthiş fakat yaratıcılık sıfır {0}

insanlar biraz özgür olsa var ya bunlar ne usa tanır ne almanya. korkunç bir potansiyel var çinlilerde.

herifçikler her turlu parcayi 1 yen ciden aliyor, öyle piyasa burda olsa var yaaa ...offf aman diyim. Çakma vatandaşin bile oldugu guzel ülkemden ne modeller çikar...Akla ziyan...

not: admin efendi.... sevdim seni.. 🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar