çin motorlarından hangisi daha iyi?

en iyi çinli?

• Kullanılan toplam oy
    115
Kusura bakmayın, biraz konu dışına çıktık. Konuya dönersek okuduklarımdan edindiğim izlenimlere göre en kaliteli çinliler Keeway ve Regal. Bundan sonrası bütçe, zevk ve servise kalıyor. Keeway 150cc, 2700ytl ve daha güçlü servis ağı var. Regal 250cc, 3700ytl ve servis ağı tam gelişmemiş gibi (ama pek servise de ihtiyaç duyulmuyor galiba). Zevke ise birşey diyemem. Bence sen bir modeli sev, içine sensin. Sorun çıkarırsa da aman ben bunu sevdim dersin. İçine sinmeyen bir motoru alırsan arıza çıkardığında keşke şunu alsaydım dersin. Seç birini, sev birini ve takıl peşine. :)

Makine' Alıntı:
Kanuni marka olarak Türk markasıdır. Motorlar çinden geliyor veya orda üretiliyor olabilir ama marka olarak Türk markası buna dikkat edelim ve ayıralım derim.

Tekrar söyliicem ama Kanuni Türk, üretimi TAİWANdır....

bunların hepsinin fiyatları hemen hemen aynı ve herkes sahip olduğu motoru aldığına göre, ona göre en iyisi odur ki gidip almıştır... o yüzden herkesin malı kendine tatlıdır, bu konunun kesin cevabını bulabilmek için bir iki sene beklememiz lazım ki bakalım hangileri bozulacak hangileri trafikte artacak, şu an bu sorunun cevabı yok... :rendeer:

arkadaşlar keeway çin malı değil macaristan malı, malesef bu ankette yer alması kanunlara aykırı :p
aşağıda CE onayı veren firma ve üretici firma bilgileri var

Onay› Veren Kurum
MINISTRE DELLE INRASTRUTTURE E DEI TRANSPORTI
DIPARMENTO PER I TRANSPORTI TERRESTRI
E PER I SISTEMI INFORMATIVI E STATISTICI
CENTRO PROVA AUTOVEICOLI
STARDA PROV. MODUGNO-PALASE- ZONE IND
70026 BARI / ITALY

Üretici Firma
KEEWAY INTERNATIONAL DEVELOPMENT CO., LTD
CON SEDE IN 2000 KOZUZU STR. 8,
SZENTENDERE, HUNGARY
TEL: (36-26) 500005
FAKS: (36-26) 312034

macar malı ama çin üretimi değil mi? bu durumda bahsetmek kanunlara aykırı mı, merak ettiğimden soruyorum.

keeway macar malı Arkadaşım o yüzden pek bu ankete girmez zaten en iyisi o cewaplardan belli :cat:

japon herzaman japondur derim. eğer imkanın var ise önceden birde japon kullan öyle karar ver derim. sahibinden.com da uygun fiyatlı virago bulma imkanı var.

arkadaşlar bencede herkesin kendi malı gzldir..
kanuni sahibi olan arkadaşlardan kusura bakmamalarını isteyerek bişi daha sölemek istiyorum ;
sorun makinanın çinde veya tayvanda üretilmiş olması deil papua yeni ginedede üretilebilirler ancak sorun kanuninin bu motorlara 100% türk malı demesidir..
ve bence bu bir sahtekarlıktır ayrıca o makinalara bu fiyat bence çok pahalı sonuç olarak kanuni almakta sanş işi gibi duruyor benim tanıdıklarımdan alanların yarısı memnun yarısı değil buda çin malı motorları alanların durumuna çok benziyor..
yedek parca garantisi diosunuz zati çinliler birbirinin aynısı motorlar çıkarıo yane birinde bulamasanız dierinde bulursunuz ...

Burda söylemek istediğim kanuni sahibi arkadaşlar kendinizi kanuni türk motorudur diye iyidir lafının arkasına saklamayın ki kimi yerde tayvan kiminde çin yazılıyor bu dahada kötü nerde üretildiği belli değil bence sizde dier motor sahibi arkadaşlar gibi kendi malı herkes için tatlıdır diyin ne kadar iyi desenizde herkes biliyorki şuanki şartlar içinde hiçbir marka model motosiklet joponlarınkinden iyi deildir...

Umarım kimse alınmaz sadece kendi düşüncelerimi söyledim.. :rendeer:
Topic i açan arkadaşa ise konu hakkında ayrıntılı bi araştırma yapmasını öneririm motoru kendisi kullancak burda milletin fikirleri değil bence kendi fikirleri önemli..
sonuçta motoru biz değil o kullanıcak :thumleft:

Kardeşim aklına hangisi yatıyorsa, cebin hangine müsaitse onu al hayrını gör.Sonra sizler bana tavsiye ettiniz ben aslında bunu alacaktım deme en güzeli kendin seç, kendin beğen, kendin al sonuçta o motor senin ve sen kullanacaksın.Camiaya saygılar farınız yolununz açık,kaskınız başınızda olsun. :king:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla şu ana dek okuduklarıma ve gördüklerime göre keeway en az baş ağrıtanı gibi.her güzelin kusuru vardır tabii.o kadar kusur da kadı kızında da olur hem...

arkadaşlar bende as150t ve zat150 var ikisininde şimdiye kadar yedek parça sorunu olmadı iki motorumdanda memnunum, ikisindede almadan önce markaları araştırdığım zamanlar parçası yok, çabuk dağılıyorlar, devamlı arıza çıkarıyorlar, alanlar pişman oluyor gibi birçok cevaplar aldım ancak eski deneyimlerime güvenerek hem fiyat uygunluğu açısından, hem görünüşleri açısından asya ve mondial'i tercih ettim bende bazı arkadaşların söylediği ''herkesin malı kendine göre iyidir'' sözlerine katılıyorum, ancak birşeyi daha belirtmek istiyorum, benim 16 yaşımdan bu yana çok çeşitli motorlarım oldu hemen hemen hiç birindede kayda alınacak bir sorun yaşamadım bana öyle geliyorki çok aşırı sorun yaşayanlardan çoğunu hor kullananlar ve bilinçsiz kullananlardan oluşuyor, bence motoru gücü ve hacmi kadar kullanmak gerekir, hoşçakalın. :cat: :king:

hekese iyi aksamlar.bendeyaklasık 4 aydır.jinlun maruder var.150 cclik.2.motorum.allahtan yuzumu kara çıkarmadı.7500 km yaptık .tık yok.hiçbi sorunla karsılasmadım.servisi de var.yalnız keeway ve regal hakkındakileri de dudum.keeway de su sogutmali mi??

selam.ben yaklasık 6 aydır jinlun 150cc maruder kullanıyorum.ya ben çok sanslıyım yada çok iyi bi motor.yalnız 250 cc lerde sorun varmış.vibrasyondan.raptor haakında daha fazla bilgi gonderirseniz sevinirim.bi de tabi keeway için.

Yazılarımızda ki noktalama işaretlerine ve temel Türkçe kurallarına dikkat etmeliyiz, çünkü burası yazıların uçup gittiği bir Sohbet Odası değil. Yazılarımız genelde kalıcı olduğu için doğru ve düzgün Türkçe kullanmak daha mantıklı olacaktır.
:queen: :cat: :flower: :joker: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence de en iyisi keeway. arn 125 kullanıyorum, maşşalah devamlı geziler yapıyoruz, izmir-ayvalık-kuşadası tık demedi daha. topiklere bakılırsa 150 likler içinde de en az baş ağrıtanı keeway superlight. çin alacaksanız keeway alın derim :cat: gerçi bunu çin markası olarak kabul etme karışıklığına birşey diyemem :) aprilia ile ortak çalışması da varmış

mondialin üztüne motor tanımam 2 motorum var 125 mt ve yeni aldığım 125 kt .
125 kt yeni ama 125 mt den tekbir sorun yaşamadım. bence bu mondial 2 seneye kadar kendini çook geliştirecek. mondi diyorum.

fssaglam,
mondialin üztüne motor tanımam 2 motorum var 125 mt ve yeni aldığım 125 kt .
125 kt yeni ama 125 mt den tekbir sorun yaşamadım. bence bu mondial 2 seneye kadar kendini çook geliştirecek. mondi diyorum.

fssaglam sana katılıyorum
bende 125 KT kullanıyorum daha hiç sorun yaşamadım maşallah,
ve mondial gitgide yaygınlaşıyor en küçük bir ilçede bile servisi var servis ağı çok kuvvetli geçenlerde mondial sorunları sayfasını takip edenler varsa yan sehpada sorun olduğunu iletmiştim hemen servise gittim ve sehpa değişti anında müdahaleler var ve her yerde servis bulabiliyorsunuz arkadaşım bir tanesi köye gitmiş ve sorun yaşamış servis hemen olay yerine kadar gelmiş tavsiyemdir. :cat:

dvorak yani şimdi mondial servisi 112 hızır acil gibimi çalışıyor anında olaya müdahale :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar