her gün marka ve model soranlar var.fiyat/performans -mal ömrü-kullanıcı memnuyeti bakımından kalitesiz çinlilerin başa bela olduğunu hatırlatmak istedim.üstelik de ucuz gibi gözüken bir şeyin kullanım ömrü hesaba katıldığında daha pahalıya geldiği de çok bariz.cin mallarinin kalitesiz oldugunu ben dahill herkes bagira bagira soyluyor..ama bazi zihniyetler hala devamm..elbet bi gun anliyacaklar..o zaman gulecegim.. onlara..![]()
çin malının uzun vadede geleceği var çünki bir çok değişik marka motorun parçasını uydurabiliryorsun,ben kendiminkine uydurabiliyorum hatta artık servisede gitmiyorum kendim söküp takıyorum çin malında kalite konusunda şikayetçiyim ama sayesinde motor uzmanı olmak üzereyim gülsemmi ağlasammı karar veremedim :S
çin mallarının uzun vadede geleceği var mı?
servisi olursan köşe olursun...o açıdan geleceği var ...
arkadaş bunu sana söyleyen şansına iyiside var mantığıyla söylemişBi arkadaşımla sohbet ederken söylemişti , çinde aynı tip motordan 4 5 kalite var bizede en kötü kaliteleri getirilip satılıyor diye.Yani çin malı kötüdür diyemeyiz ama arz talep meselesi milletimiz mecbur alıyor , hemde baya bi fahiş fiyatlara değerlerinin.
valla arkadaşım ben memnun deyilim sen memnunsun yasım 28 .9 10 senedir motorum var eskiden tanıdığım tamirciler çin malları çıkınca hepsi köşe olduvar abicim var niye olmasın adam gibi bak motoruna limitlerinde kullanma yorma hor kullanma neden olmasın ? benim tanıdık 150 hs sahibi 16.000 km ayak bastı daha sorun yok.. neden ? çünkü hor kullanmadı bakımları yaptı limitlerini hiç zorlamadı adam gibi de sürüyor halaa... bu arada şu ana kadar yaptığı masraf (16.000km de 300ytl cik...)
arkadaslar motor 4500e kadar cok iyi gitti 10-20ytl den fazla bir masraf yapmadım.. fakat 4500den sonra hayatımı kararttı benım motor mondial 151RS bu hafta basıma gelenler o kadar sinir bozucuki anlatayım..
ilk olarak motorda bir arıza vardı tam olarak bilmiyorum ne oldugunu ve farlar ve önde kırıklar vardı 280YTL'ye anlaştık ve motor yapılmaya basladı neyse 7gün sonra motoru almaya gittim adam yarın gel öbür gün gel falan 15güne yakın erteledi beni (mondial servisi) neyse sonra motor tamam dedi almaya gittim bastı çalışmadı akü bitik dedi onu şarj etti bekledim neyse sonra benzin bitik dedi.. sonra benzin aldım geldim yine bişeyler oldu vs. bir kaç gün daha erteledi aldım motoru verdim parayı acelem vardı birazda neyse yolda gelirken ön frenlerin tutmadıgını farkettim frenler bağlı değil tamamen servisin suçu. yine neyse aldım motoru eve geldim sabah evden cıktım motora bindim marşa basıyorum tık yok aküyü söktüm götürdüm 2 günde öyle geçti şarj etti eve geldim taktım yine çalışmadı. başka bir mondial servisine götürdüm 45ytl ver bas marşa git dedi bir kazıkda ordan yedik bastık marşa sabah yine marş yok. neyse arkadsın motordan kablo cektim aküye çalıstırdım. 30km yol aldım ve paspasdan arkadaki plakaya kadar her yerde yağ gördüm nasıl olduysa hemen yağ akıtmış dönüş yolunda motorun yanma ihtimalini göze aldım ve geliyordum keşke yansaydı. neyse geldim halla yağ akıtmaktaydı motor. şehir içinde eve gitmeden önce bir iki tur atayım dedim nede olsa büyük ihtimal yine çalışmayacaktı motor. ve eve gelirken bir yokuşa girdim ve motorun ayak koyulan yerden 2ye ayrıldıgını farkettim ve motorum 2ye bölündü bu nasıl olur bunun bir açıklaması varmıdır :S neredeyse dolmus paralarıyla beraber 350ytl masraf ettim ve şu an motor 2ye bölünmüş duurumda sadece plastikleri tutuyor yani motoru.. ve şu an amartisörler patlamış kısa farlar bağlı değil koltuk kırılmış ve koltuk altındaki parça servisde kaybolmuş... arkadaslar konuyu iyice okuyun ve aklınız varsa sakın ama sakın mondial almayın. ve şunuda belirteyim motor bana hediyeydi yani beleş aldıgım mala pişman oldum o derece yani. bedava bulsanız almayın bu motoru yada 3000e gelince hemen elden çıkartın
edit:
benzin göstergeside çalısmıyor bunu eklemeyi unutmuşum. ayrıca paspasın altında yaklaşık 10 vida yerine vidalanmamış. Sağından solundan arkasından önunden gelen acayip seslerde cabası.. Ve son olarak birde tamamen yağ olan pantolonum var. hareket halindeyken sıçrayan yağları farketmemişim.
Motosikletimden oldukça menumdum ta düne geçen pazar gününe kadar. Ne olduysa bu pazar günü babamla tekirdağ'dan malkaraya giderken oldu (60 km). Motorsikletten acayip bir titreşim ve ses geldiğini fark ettim. Ama genel performanssında düşüş yoktu. Neyse Malkara'dan arkadaşı alıp. Gelibolu'ya geçtik. Yolda da aynı titreşim ve ses. Konforun içine ediyordu. Acayip sarsıntı,titreşim, ses. Belimi ağrıttı. Neyse dayanamadım Geliboluda bir motosiklet tamircisine getirdim. Adam baktı. tamam dedi. Motor bağlantı civatalarını sıktı. Ama yine aynı. Hiç fark yok. Ertesi gün döberken Şarköy'de bir tamirciye girdim. Oda bu sarsıntı normal dedi. Sabit akoz varmız bunlarda dedi. Başından saldı. Şarköyden Tekirdağa dönerken titreşim baiz bir şekilde devam ediyordu. En son Tekirdağın girişinde motosiklet kornası yola düştü. (Titreşimden kırıldı galiba). Bu haldeyim. Ne yapayım bilemiyorum.
Kitapçıkta eğer titreşim varsa diyor
1- Motor destek burçları aşınmış
2- Motor denge çubuğu arızalı
3-Zincir gevşek,yağsız...
4-Lasitk aşınmış olabilir diyor.
Motordan iyice soğdum. O kadar severken. Şuan 16.000 km. Motor mondial 125 agk..