- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar,
Sıkı bir yardıma ihtiyacım var bunu kabul edersiniz her halde malesef bende her insan gibi özellikle 2 tekerin üstünde olacaksam iyi bir makinaya emanet etmek isterim kendimi...
Sizlerden ricam ben 42 yaşındayım yaklaşık 17 yaşından beri motora binerim
bak hala biniyorum
Her şey için bir makinaya ihtiyacım var tercihim bir CHOPPER bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim...Tarz bu fiyat da 4.000 YTL geçmiyenler arasında...Eskilerin bir sözü var kimse Yoğurdum Ekşi Demek İstemiyor bu sebeple kimin altında bir motor görsem sorularıma hep 5 yıldızlı cevaplar alıyorum Hiç kimse Ahhhh be abi yarama bastın hata etmişim bunu almakla demiyor durum böyle olunca insanda kafada kalmıyor..
Malum Istanbul'da yaşıyanlar için önümüzdeki ay Fuar var biliyorsunuz ben Fuar'a kadar dersimi çalışmış olmak istiyorum Fuar özel avantajlarından yararlanıp bir makina almak istiyorum...Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim..
Saygılarımla,
Sıkı bir yardıma ihtiyacım var bunu kabul edersiniz her halde malesef bende her insan gibi özellikle 2 tekerin üstünde olacaksam iyi bir makinaya emanet etmek isterim kendimi...
Sizlerden ricam ben 42 yaşındayım yaklaşık 17 yaşından beri motora binerim
Malum Istanbul'da yaşıyanlar için önümüzdeki ay Fuar var biliyorsunuz ben Fuar'a kadar dersimi çalışmış olmak istiyorum Fuar özel avantajlarından yararlanıp bir makina almak istiyorum...Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim..
Saygılarımla,