- Konu Yazar
Merhabalar, 2013 model Küba superlight 200 almayı düşünüyorum satan kişi yakın arkadaşım motoru aldıktan sonrada bana her türlü yardımcı olacaktır. 5.500 TL civarı anlaştık ama motorun egzozu yan kapağı vs çalınmış yağmur çamur yeyince de motor 2 sene yatmış usta bu motoru çöpe atın demiş. Motor bloğunu komple değiştirip balata silindir piston vs hepsi degismiş krank sağlam ve sıkıntısız olduğu için değişmemiş yeniden elektrik tesisatı çekilmiş yağmurdan aşınmış paslanmıs parçalar değişmiş egzozu değişmiş motor çiçek gibi 0 km daha hiç kullanılmadı orijinal km si 13 bin gösteriyor yeniden boyanmış blok sıkıntısız bazı parçaları Cg ile benzer olduğu için motoru toplarken ona uydurmuşlar ve sağlam büyük CC chopperlara bakan bu işten anlayan bir usta toplamış makineyi. bu motor alınır mı bana masraf sıkıntı açar yolda bırakır mı lastiğine kadar değişmiş önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim Allah kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Yardım ederseniz sevinirimmm
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
Yardım ederseniz sevinirimmm