Çin malı motosikletler için güzel bir yazı..

belkide şans işi degil benim etrarfımda o kadar aynı motordan var ki hepsi darmaduman,hatta geçen gün biri bana sordu kardeş sen motoru yeni mi aldın dedim hee yeni dedim bak 15590 km de ne güzel dedi 14 ayda yaptım ben km yi bi ev işe giderken bir de pazar günleri gezerken,daga da çıktım uzun yolda yaptım krosda yaptım,hani motora benzin vermeyince gitmez ya bu da onun gibi bişey sen motorun sagına soluna bakma atla git ee sonra benim motor yolda kaldı uzun yola çıkamıyorum,benim motoru gören sen nasıl giriyon diyor çamurun içina bozulmuyormu diyo sende gir kardeşim ama sonra bak motora,ben 24 saatte 515 km yol yaptıgımı biliyorum,uludaga gitmiştim hatta bursadan dönüşde arkamda 150 zatı çekerek geldim,çogu çin malı kullanan arkadaşlar motorun kayışını en fazla 6000 7000 de degiştirdigini duydum ama ben motorumun kayışını 12000 km degiştirdim nişye adam tam gaz kalkış yapıyor,sonra kayış koptu,şimdi yedek olarak çantada duruyor.parasına göre motor ama bu çin malı kullananlar için motora geçiş dönemi oldu(benim gibi) yani ucun motor olmasa çin malı motor alanlardan kim alabilridi 5000 ytl motoru(kimse üzerine alınmasın şahsi görüşerlimi aktardım)
saglıcakla kalın..:cat:

Çin mi ? kalsın almayayım .

Okadar hassas olduktan sonra çin değil uganda motor üretse oda problem çıkarmaz .

Motosiklet kullanıyorsun Dantel örmüyorsun ya .

motor için en önemli olan güvenliktir çin motorlarının güvenli olduğuna inanmıyorum mondialle vespanın piagionun güvenliğini kıyaslayamazsın bile

hortlatayım topiği:queen:

Motoru adam gibi kullanmayla alakası yok bu işin. Çin malı şans işidir, çünkü belirli bir standart kontrolünden geçmez bu aletler. Fason üretim yapılır, firma üretir ama kime ürettiğini bilmez. Sadece üretir ve ihraç eder. Kimin, nasıl bineceğiyle ilgilenmez. Bir konteynır sipariş verirsiniz üzerine adınızı bile basarlar. Ancak hiçbir test aşaması yoktur.

Çin malları o kadar iyi olsa şu yeni gelecek olan Çin malı araba NCAP'ten sınıfta kalmazdı. Lütfen kendinizi kandırmayın, şanslıymışsınız size iyisi denk gelmiş, sadece bu.

buda çok güzel bir yorum..:cat:

Abi Yazı tek anlamıyla Mükemmell Gerçekten doğrular yazılmış
Motor ' u Efendi gibi kullanırsan yani gözün gibi bakarsan sorun çıkartmaz
Bu yazı tümm Çin Yapımı Motorlara Sevmeyenlere Kapak Olsun

hadi hadi iyisiniz yine boyle yazıları koyun dewamlı belki inanan olurda motora alıcı sizde satarsınız bidahada çin malının yanından gecmezsiniz :D

Ders 101: Gazı kökleyince kızlar tahrik mi olur?: Gerçeklerle yüzleşme. (Deneklerle uygulamalı)
Ders 125: Hız yapmak ne getirir, ne götürür? (Morg ziyareti destekli müfredat)
Ders 133: Motosikletin düzenli servise götürülmesi (Teori ve pratik)
Ders 145: Modifikasyon nedir? Neden motora yapılmamalıdır (3 hafta teorik)
Ders 155: Ara gaz kullanmadan efendi efendi kullanma sanatı (6 hafta pratik)
Ders 177: Kendi suçunu motora atmama becerisi (Felsefe ve Psikoloji programları destekli eğitim)

::plus1:: .

pahallı motoru olanlar cınmalıını yerın dıbıne sokuyor valla benımde kymco vardı6mılyara almıstım sattım ve suzukının getrıdıgı masaı var heryere gıdıyorum ve tık demıyor sozum bu yamaha honda ve suzukı sahıplerıne hersey kalıte degıldır kalıte bınıcıde bıter sayın arkadaslar

pahallı motoru olanlar cınmalıını yerın dıbıne sokuyor valla benımde kymco vardı6mılyara almıstım sattım ve suzukının getrıdıgı masaı var heryere gıdıyorum ve tık demıyor sozum bu yamaha honda ve suzukı sahıplerıne hersey kalıte degıldır kalıte bınıcıde bıter sayın arkadaslar

""kedi ulaşamadığı ciğer e mundar dermiş""

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

aga süpersin.bende anlamıyorum bu çinli motorları kötüleyenleri.motora bakarsan oda sana bakar bu her motor için geçerli bana göre.

25 karakterrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr

cok haklısın bı tek turkıyede mondıal 125 e 5 kısı bınıyodur ve bır makalede okumustum bızım burda kullandıgımız cın mallarıyla adamlar 1oo bın km yapan varmıs acaba turkıyede goren varmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaş baya bi hikaye anlatmış ama arkadaşın scooter'inin gaz halatı niye koptu,alet daha sıfır...............ve o gün bu gündür sürekli kopuyo halat........

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bızım burda kullandıgımız cın mallarıyla adamlar 1oo bın km yapan varmıs acaba turkıyede goren varmı

sayacı bozuktur:p şaka bi yana 100 cc motorla 130 140 yapıyorum diyen çok kişi var, tamam bütün çinler kötü değil ama biraz da şans işi bu...:cat:

huma''""kedi ulaşamadığı ciğer e mundar dermiş"" sen ılk once motor alda sonra yorum yap:p

Çok güzel bir yazı dizisi olmuş hocam eline sağlık.Ama inan bence sen şanslıymışsın.Çevremde motordan o kadar anlayan,motoru açmayı rodajını yapmayı iyi bilen insanlar var.Bu motorlarla az uğraşmadılar.Dediklerinin kesinlikle doğruluk payı var ama şans faktörünü de ihmal etmeyelim:cat:
Motorunla kazasız belasız sürüşler...

herkese selamlar valla abi ben beyaz eşya servisinde çalışıyorum gerçekden inanın beyaz eşya olsun motosiklet olsun şans işi herşey şansınıza bugün honda alırsınız hep sorun çıkarır çin malı alırısnız asya mondial kanuni vs hiç sorun çıkarmaz gerçekden şans işi oldu artık bu işler neden diye soracak olursanız ne yazıkki çin:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar