belkide şans işi degil benim etrarfımda o kadar aynı motordan var ki hepsi darmaduman,hatta geçen gün biri bana sordu kardeş sen motoru yeni mi aldın dedim hee yeni dedim bak 15590 km de ne güzel dedi 14 ayda yaptım ben km yi bi ev işe giderken bir de pazar günleri gezerken,daga da çıktım uzun yolda yaptım krosda yaptım,hani motora benzin vermeyince gitmez ya bu da onun gibi bişey sen motorun sagına soluna bakma atla git ee sonra benim motor yolda kaldı uzun yola çıkamıyorum,benim motoru gören sen nasıl giriyon diyor çamurun içina bozulmuyormu diyo sende gir kardeşim ama sonra bak motora,ben 24 saatte 515 km yol yaptıgımı biliyorum,uludaga gitmiştim hatta bursadan dönüşde arkamda 150 zatı çekerek geldim,çogu çin malı kullanan arkadaşlar motorun kayışını en fazla 6000 7000 de degiştirdigini duydum ama ben motorumun kayışını 12000 km degiştirdim nişye adam tam gaz kalkış yapıyor,sonra kayış koptu,şimdi yedek olarak çantada duruyor.parasına göre motor ama bu çin malı kullananlar için motora geçiş dönemi oldu(benim gibi) yani ucun motor olmasa çin malı motor alanlardan kim alabilridi 5000 ytl motoru(kimse üzerine alınmasın şahsi görüşerlimi aktardım)
saglıcakla kalın..:cat: