Çin malı motorunuzdan memnunmusunuz?

Çin malı motorunuzdan memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    200
4500 km oldu jinlun 250 cc kullanıyorum.

yaklaşık olarak bu km 3,5 ayda yaptım.

servisinden de motorumdan da memnunum şu var ki kalite : para

tek sıkıntım 250cc az geliyor

genelde uzun yolda kullanıyorum.

jinlun 500 lük çıkarda artık alalım

iyi kullanılırsa hiç üzmez en az 300000 km görürür

tekrar ediyorum üç yüz bin km

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha çok yeni almış olmama rağmen şimdilik çok memnunum iyi bakıp periyodik bakımlarını düzenli yaptırdıktan sonra hor kullanmadıktan sonra yolda bırakacağını düşünmüyorum bu paraya daha iyisi olduğunu sanmam.
milyonlarca sinek yanılıyor olamaz ne de olsa değil mi?

Sonuçta verdiğimpara ortada motorumdan beklentileriimde aynı doğrultuda yani bir kefeye parayı diğer kefeye de motoru koyunca ben gayet memnunum en azından motorsiklet kullanmanın o eşsiz tadını ve özgürlüğünü yaşayabiliyorum...

Arkadaşlar ben AS125T motosikleti ilk gördüğümde ( yaklaşık 1,5 sene önce) arabayla trafik ışıklarındaydım. Dallamanın biri motorun yazılarını söküp bmw amblemi yapıştırmış çok beğendim. Neyse bmw bayiine gittim motora bakmaya bulamadım, internet sitesine girdim yok böyle bi motor. Model çok hoşuma gitmişti. 4-5 milyarı da gözden çıkarmışım.. Neyse sonunda buldum motoru Asya Motor un getirdiği ilk parti malıymış.. Durumu da anlattım yetkililere. Çin malı olduğunu duyunca biraz yüzüm asıldı ama fiyatı duyunca tekrar gülümsedim içtenlikle. 2nci partiden ısmarladım ben de.... Tüm bakımlarını zamanında yaptırdım eeee temiz de kullanıyorum. Bi sorun çıkarmadı. memnunum desem yalan olmaz.

Bu çin malı motorsikletlerde(mondial) kilometre göstergeleri insanı yanıltıyor motor
özelliklerinde örnek 150hs max hız 85 km deniyor test edenler araba ile 90 motorun göstergesi gösteriyor arabanınki 80km:p bunu yazanlar oldu ordan söylüyorum ve aldanmayın ben 120 130 yaptım diye yapıldıysada yokuş aşağı belki ama motorun hali sonra ne olur bilmem benim motorum yok 150 hs almayı düşünüyorum birde bu fiyatlat yaz geldi diyemi arttı:silent: daha geçen 2 hafta kadar 150 hs nin fiyatı 1650 filan dı şimdi 1800 ytl olmuş şöyle bir deyim vardır aslında kışlık malı yazın alıcan yazlık malı kışın alıcan!:cat:

Çin malı 200 cc , trafik akışı olmayan düz bir yolda çekilmiştir. Bu km yanlış mı?
Değil? Kaska yapışan sinekler öyle diyor. :queen:

chocolateman sen iyi oku önce yazdığımı ok 150 hs hakkında ben yazdım anladın mı?:farao:

enis89' Alıntı:
chocolateman sen iyi oku önce yazdığımı ok 150 hs hakkında ben yazdım anladın mı?:farao:

Sana istinaden yazmadım güzel kardeşim. Çin malı benimkide burası da çin mallarından memnun musunuz forumu olduğu için yazdım.

Daha Ne Olsun

Bu motorların kimler tarafından kurulmasıylada ilgili,ara sıra vidaları kontrol edin , motorları sakin kullanın bozulmuyor Çin inin yaptığı motorları beğenmiyorsunuz daha iyisini yaptınızda bizmi almadık .... :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar