Ya Arkadaşlar Benim Motorda Gaza Basınca Patanaj Cekiyodu.Bende Servise Gittim Karburötörü Söktürttüm Hem Patanajdan Hemde Benzin Derdinden Kurtuldum
r:
cinmali abii cin mali..yanlizca montaji burda ..gerisi cin mali...mz ler bi tek yerli..gerisi hep cin mali ....rider89' Alıntı:Kanuni çin malı olmadığı için (2005 model ve öncesi) memnunum![]()
hic sorma kardes bende senle ayni fikirdeyim..bu sozde sanayiciler..senelerce bu milleti sahine dogana bindirmedimi..simdide sanki marifetmis gibi gidip marketcilik yapiyorlar..sanayici boyle olmaz kendi markasi olmasi lazim...hala kendimize ait bi motorsikletimiz bi arabamiz yok...bizim ooo buyuuuk sanayicelerimiz su culuk ,yogurtculuk,marketcilik yapiyorlar..gupilya' Alıntı:3 aydır truva 250 TR kullanıyorum. 1100 km yi tamamladım. bir kere benzin akıttı. servis anında çözdü. verdiğim paranın karşılığını aldığıma inanıyorum. zamanında Jawa'ları da biliriz. sürekli 15-20 km kullanamazdınız. şimdi efsane oldular (dandikliğin efsanesi). Türk sanayicisi zamanında milleti Jawaydı Mobiletti bunaltmasaydı vede kazıklamasaydı şimdi bizimde en az Çinin yarısı bilemedin dörtte biri kadar motosiklet sektörümüz olurdu.
dostum...arkadasim kurye benim istanbulda..4 sene once titan aldi ..250 000km..yapti ve motora anahtar degmedi..hala tek mars...bi cin mali motorun bunu yapacagina inanmiyorum..ve ustelik bu cinmallarinin pazari dahi yok..2.eli kac paradir acaba..ylmzzz' Alıntı:arkadaşlar benim motor 4700km civarında sorun yaşamadım. aksine çok güzel gezilere gittim eğlendim. çin malı işe yaramaz demiş yr125 sahibi yukarıda. sen hiç çin malı kullandın mı 4000-5000 km??? kullanıcı hatalarını bile çin malı motorlara yüklüyorsunuz. madem kalitesiz benim mondial 110ft özel yapım mı :queen:
:cherry: arkadasim sakin inanma ..turkiyedeki mondialler cin mali o bildigin italyan mondialle alakasi yok..:queen:mertdg' Alıntı:walla çin malı motor almam bida asla yaa berbat bişi...bidaha sefere gitçem mondial alcam italyanın en iyisiymiş..bayideki adam söledi...çok övdü..
fly+fly' Alıntı:YAKALIM HEPSİNİ YAKALIIIIIIIIIIM YAKALIIIIIIIIIIIIIIM::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::