Çin malı motorunuzdan memnunmusunuz?

Çin malı motorunuzdan memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    200
Bu tür başlıklar çok açıldı belki ama gerçek çin malı motor kullanıcılarının yorumlarını bilmek açısından kısaca evet yada hayır.
Ankete de tıklamayı unutmayalım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben memnunum.Ama keşke şu ufak tefek arızalar olmasa :salut:

Kanuni çin malı olmadığı için (2005 model ve öncesi) memnunum :)

jinlun kullanıyorum çok şukur bı arıza cıkarmadı kanunim vardı ondanda bi sorun yaşamadım HEM MOTORLARIN :) 90 I :ÇİNDE ÜRETİLİYOR UCUZ MALİYET dinlediğim mp3 giydiğim don bile çinmalı:queen: bi soluduğumuz hava yerli :queen:

Valla motordan çok memnunum şimdiye kadar tek sorunu ayaklık açıldığında stop ediyodu bitek orada buluna müşür arızalandı onu da yaptılar garantiden

emre1159' Alıntı:
Valla motordan çok memnunum şimdiye kadar tek sorunu ayaklık açıldığında stop ediyodu bitek orada buluna müşür arızalandı onu da yaptılar garantiden
Yahu ayaklık açılınca zaten bi çoğu motor stop eder bu arıza değil özellik.

Benim motorumda frene basınca duruyordu gittim balataları söktürdüm problemim çözüldü

Motosikleti
Mondial Virago 50i
emre1159' Alıntı:

Motorum olmadığı hatta yeni kullanmaya başlayan biri olarak bu özelliği ben bile biliyordum yahu. :pr:

Bu arada Motorsiklet.net ailesinden herkese mrb. :cherry:

Super Moderator
Güzel konuymuş da yavaş yavaş geyiğe sarmaya başlamış.
ylmzzz' Alıntı:
benim de farlar gözümü alıyordu çıkardım :queen:
Bir de buna benzer bir şeyi arabada gerçekten yapan bir arkadaşım var.
Sinyaller biter dedik sinyal vermez oldu, biraz sonra ama farlar da bitabilir o zaman dedi akşam akşam farları kapatıp öyle devam etti.:mrgreen: :queen:

Geyik bir yana kullandığı Çin malı motordan memnun olmayandan çok daha fazla memnun olan tanıyorum.Kısa bir süre de olsa kullanırken ben de hiç sorun yaşamadım.

konuyu nerden nere getirdik helal bize walla. ama kilit kokusu alıyom topicte:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekerler dönüyor diye çıkarttırdım
:p

tarık54' Alıntı:
jinlun kullanıyorum çok şukur bı arıza cıkarmadı kanunim vardı ondanda bi sorun yaşamadım HEM MOTORLARIN :) 90 I :ÇİNDE ÜRETİLİYOR UCUZ MALİYET dinlediğim mp3 giydiğim don bile çinmalı:queen: bi soluduğumuz hava yerli :queen:

:cat: al benden de o kadar.Kaskım,eldivenim,top case'im,alarmım,pensem,tornam,klozet kapağım dahi çinli:queen: yani adamlar baştan ayağa giydiriyorlar:queen:

bende kullanıyoeum asya125t memnunum 7000 km oldu sorunu yok memnunum. seviorum onu. zorlamaya gelmiyo ama bi honda olsaydı diyosunuz içinizden. ya birde rider89 KANUNİ ÇİİN MALI DEĞİL YAZMIŞ NE MALI O ZAMAN BEN Mİ YAPTIM. ABİCİM KANUNİ DE ÇİN MALI HEM DE KRALI ADAMLAR İNSANLARI KANDIRIYOR. KANUNİ DE ÇİN MALIDIR. ben 18000 km yaptım kanuniyle 10-11 ayda döküldü kurye de değilim paketçi de sadece gezme amaçlı. servisi de beş para etmez adana da. bir daha Allah evimden uzak etsin.

ilk hevesini çabucak soğutuyor o ufak dediğiniz arızalar dediğiniz gibi bide servis eklenince bu problemlere uff diyosun acı ama grçek üç kuruş fazla ver japon al...

kanunide tam bir çinli...

valla bende kilerde bir problemyok bmw ve transalpte fakat bir arkadaşım hemde tecrübeli izmir suzuki servisinde calışıyor ve mon 150 ut motoru 5000 de kiştledi o da granga biyel kolunun bağlandığı yerdeki rulman iptal olmuş motor un yağı falan zamanında değiştirildiği halde bu tip bi arıza hayretzaten sadece evden işe işten eve hepsi 30 km

bende mondeal 151 RS var aslında memnunum ama 500 kilometrede fren balatası bitermi ya:pr: :pr: usuz etin yahnisi
Ama birde olaya başka yönden bakmalı 1500 ytl
parası az olup motor tutkunu olan kişiler çin malları sayesinde bu keyfi yaşayabiliyor:rendeer:
yiğidi öldürelim ama hakını da yemiyelim diğilmi
ama ilk fırsatda çin malı olmıyan bir makine almayı kafama koydum:cat:
yinede iyiki varsın çin malı:rendeer: sayesinde sizlerleyim::alkiis::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar