Çin malı motorla En uzun km ?

zongshen zs 200 Su anda 6500 km civarlarındayım... Sorun yok Değişen yok orjinal.. Sadece kendim yaptıgım bakımlar yag değişimi vb gibi...

ramzey 125 cc 4400 kmde 2 senedir biniyorum büyük bir problemle karşılaşmadım vidaları sürekli sıkmak gerekiyor. birde yağ ve buji değişti. Hepsi bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
r6 yı satınca keyfine bi as150 t asldım bakkal motoru derdim ama hiç fena değilmiş kadranı devirdim e-5 de gece 3 gibiyken bi sorun olmadı sıfır aldım 1 haftada 3000 km yaqptım bakıma daha sokmadım yağı fln normal daha bi sorun yaşamadım

herkese ii rodajlar

en uzun yolum 600 km hiç sorun yaşamadım allaha şükür bende çelik motor ya100-7 var ve çok memnunum hemde çok bi 100 cc geçtim bu motorla ...

zat150- 2 yıldır kullanıyorum, 7500km yol yaptım. benzinden çıkan sinek filtreyi tıkadığı için bir kez yolda kaldım.

keeway speed 150 1yıldır kullanıyorum, 1500km de, şimdilik sorun yok

motorum 4500 km civarında...2006 model..pek de memnun değilim..çin malı işte ne olucak..manifotu,egzoz u jantı değişti şimdiden...bakalım daha neler görücem...:silent:

bende de bir tane yok, 20 yıldır kullanmıyorum, 68.000 km yapmadım, bir keresinde tek marşta 2.420 km yapmadım hiç de sorun çıkarmadı, sadece yağını felan değiştirmedim, hiç yıkamadım, ilk günkü gibi pırıl pırıl durmuyo:cherry:

/ umarım moderatör abilerimiz bana kızmaz, aman yanlış anlaşılmasın kimseyle dalga geçtiğim felan yok, herkesin seçimi kendine.

doğrusu ben bu kadar iyi mesajlar beklemiyordum ama nerdeyse herkes memnun, bir sıkıntı çıkarmamış motorlar:cat:

herkese kazasız sürüşler:rendeer:

2. mesajım olacak suanda 9300 km deyım bı sorunu yok cok sukur :)
Asya 150t-19A

Bı egzoz degıstı onuda el yapımı performans egzoz aldıgım ıcın degıstım baskada motor aksamında bujıden baska degısenı yok.

Valla benim 2006 mondialk 150 hs vardı 9 ayda 6200 km yaptım motor olarak iyiydi ama çok sorunla karşılaştım kısacası ömrümü çürüttü şimdi ybr 125 im var çok memnunum allah bozmasın.

En Uzunu Bilmem Ama...Sanırım En Kısayı Ben Yaptım :) 50 km. de Sanırım Sorunlar Başladı...Serwise Gitmem Gerek...Acaba Motor Tır' dan İner İnmez Sağlam Parçalarımı Alıyorlar Ne ??? :silent: Serwise Bol Bol Gidelim Diye :) Aklıma Gelmiyor Değil...

ben de iki sene kanuni kullandım kullanmaz olaydım berbat bi motor iyi bi tarafı olduğunu söylemek gerçekten zor. zaten nasıl oluyo da bu kadar kişi memnun kalıyo çinlilerden hayret ediyorum doğrusu yoksa bana mı denk geldi kötü motor onu da düşünmüyor değilim

6000 kmye dayandım. Böyle öff dedirtecek bir arıza ile karşılaşmadım. birkere debriyaj telim koptu hiç bakmak aklıma gelmemişti :pr: telin problemli olmasından dolayı debriyaj balatalarımda da sorun oldu onlarıda hondanınkiyle değiştirdim. Şu anda çok iyi benim sıkıntılı olduğum hususlar servisler ve bozuk yollar. 4200. kmde arka amortisörlerimin patlak olduğunu anladım. ilk gittiğims servis evet patlak ama bakıma sokmadanyapmam dedi. fakat bakımdan kastı benim periyodik değiştirdiğim yağ,hava filtresi ve buji idi. başka bir servise gittiğimde ise ben bu işten para kazanmıyorum neden yapayım diye bir tavrı ile karşılaştım. onlara para verip garantiden ürün beklemektense ki zaten iki servis arasında gidiş dönüş 80 km yol var Bende gittim başka bir servise peşin para 80 ytl ye bir çift orijinal arka amortisör aldım. oh mis. Zaten bu kadar kmdir hiç garanti prosedürü ile uğraşmadım. Uğraşmam da. zaten yedek parçaları diğer motorlarınkine göre çok daha ucuz.
sağlıcakla.

ben de iki sene kanuni kullandım kullanmaz olaydım berbat bi motor iyi bi tarafı olduğunu söylemek gerçekten zor. zaten nasıl oluyo da bu kadar kişi memnun kalıyo çinlilerden hayret ediyorum doğrusu yoksa bana mı denk geldi kötü motor onu da düşünmüyor değilim

Evet olabilir. Bazen bir denk geliyor ki adam motorun sorunlarıyla uğraşmaktan binmeye zamanı kalmıyor. her gün bi yeri bozuluyor. Sanırım sanada onlardan biri denk gelmiş. geçmiş olsun.

Ben henüz bi yorum yapmıycam çünkü 600 km.deyim (rodaj devam ediyo) şimdilik bişey söylemek yanlış olur...

Bu arada ARBETUS, imzanı sevdim :)

keeway Sl 150. en uzun bir seferde 400 km yaptım. şu anda 25000 km leri geçtim. bi sorun yaşamadım.

Evet olabilir. Bazen bir denk geliyor ki adam motorun sorunlarıyla uğraşmaktan binmeye zamanı kalmıyor. her gün bi yeri bozuluyor. Sanırım sanada onlardan biri denk gelmiş. geçmiş olsun.

Ben henüz bi yorum yapmıycam çünkü 600 km.deyim (rodaj devam ediyo) şimdilik bişey söylemek yanlış olur...

Bu arada ARBETUS, imzanı sevdim :)

Ooo ii bu rodaj olayı...moralimi bozmayayım :)

arkadaslar rodajda olan bir scootrera 2 kisi binmek sakıncalımı?
rodajdaki motorla 2 kisi en fazla kaç km yapılabilir sizce sorunsuzca?

Çin malı bir zealsun zs 200 gs ile en enteresan km !

55 km (bornovadan-torbalı kavşağına) kadar otobanda yapılmıştır...

Tarih 22 temmuz 2007 saat :14:30 civarı

Sonuç : Motor krank kırdı ; piston dağıldı ve şanzuman telef oldu...

Oluşan maddi hasar :
236 ytl çekici parası
tüm motor rektifiye yaklaşık 800 ytl masraf var...

Motor hala garantide ama malesef İthalatçı firma Polen (Adana) henuz konuya ilgi göstermiyor ; parçaları inceleyeceğini söylüyor.
(Bunun birkaç ay sürebileceği ifade ediliyor ; daha önce bu sorunları yaşayanlar)

Kıssadan hisse :

Ucuz mal alacak kadar zengin miyim sözünü hatırlayın!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar