canınızı sıkmayın.çin motorlarıda motordur. rüzgar aynı rüzgar.
evet rüzgar aynı rüzgar ama çin olanlar sık sık kesiklik yapıyor
canınızı sıkmayın.çin motorlarıda motordur. rüzgar aynı rüzgar.
evet rüzgar aynı rüzgar ama çin olanlar sık sık kesiklik yapıyor
Motorun ve markasının benim için önemi yok yeterki üstündeki adam olsun kurallara riayet etsin insanlara saygılı olsun.Herkes ister kaliteli motor almayı ama binemiyor diyede kimseyide küçük görmeye kimsenin hakkı yok. Motorculuk markayla modelle olmaz insanın ruhunda vardır genlerinde vardır.
çin malı motor motor değildir doğru ama her çin motoruna binenede motorcu değil denmez adam gelir bi hareket yapar aklını alır
aynı topraklarda yasayan kardeşlerime abilerime bakımn nelerle ugrasıyorlar hayret yaa
şimdi aklıma bı söz geldi insanı insandan kayırıyorlar bu sizden bu bizden ayırıyorlar
adamlar haklı bize motor haram çünkü tarzımız olan japon u alacak finansmanımız yok alınterıle anca çin malı kanuni alınıyor insanları motordan soguttugunuz için tesekkurler
not:bir sabah uyandığınızda bir mobilete binen bir insan olabilirsiniz ( mobiletçileri küçümsemiyorum bir zamanlar bende mobiletçiydim )
çin malı motorun iki tekeri ve motoru yokmu kardeşim.bindiğin zaman sana motor değilde başka bir aracı kullanma hissimi veriyorda'' çin malı motor değildir''yazıyorsunuz.biraz mantıklı düşünün lütfençin malı motor motor değildir
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:Dostum motorcu olmak için motorun olması bile gerekmez, bu iş sevda işi, gönül vermiş tüm motosiklet tutkunlarına selamlar...
...alınterıle anca çin malı kanuni alınıyor...
r: Kafa yapini degistirmedigin surece hayatinin sonuna kadar kanuni'ye binmeye mahkumsun...