Çin Malı Motora Binenler, Motorcu Değil midir?

Motorun ve markasının benim için önemi yok yeterki üstündeki adam olsun kurallara riayet etsin insanlara saygılı olsun.Herkes ister kaliteli motor almayı ama binemiyor diyede kimseyide küçük görmeye kimsenin hakkı yok. Motorculuk markayla modelle olmaz insanın ruhunda vardır genlerinde vardır.

emd

Motorun ve markasının benim için önemi yok yeterki üstündeki adam olsun kurallara riayet etsin insanlara saygılı olsun.Herkes ister kaliteli motor almayı ama binemiyor diyede kimseyide küçük görmeye kimsenin hakkı yok. Motorculuk markayla modelle olmaz insanın ruhunda vardır genlerinde vardır.

kimseyi küçük görmüyoruz kardeş ona bakarsan benim motorum bile yok(vaktim olsa binmeye neler yapacam ama:))

motor kullanmak hayatının bir parçasıysa eğer o kişi motorcudur.
marka motora binmekle motorcu olunmaz.diğer arkadaşlarında yazdığı gibi motorculuk birazda ruh işi.en pahalı motorada binse ve bunu sırf gösteriş amaçlı yapıyorsa ona motorcu denmez.

Kırmızı da durmayan, trafik sıkışınca kaldırımdan giden, çocukların oynadığı parkı kestirme yol olarak kullanan, ikaz edilince de insanın üstüne yürüyen, iki arabanın arasına giremediğinde arabadakilere düşman kesilen, ilk fırsatta önüne atlamak için tetikte bekleyen, ters yönde gitmeyi normal hak olarak gören (örnekleri çoğaltmak mümkün), normal davranmayı acemilik addeden kişi motorcu değildir!!!

Ben bu örneklere her gün onlarca kez rastlıyorum. Şimdi bu kategoride hareketler sergileyen kişilerin motorlarına bakın, kimlerdir dersiniz genellikle?...

Bu işin çini, japonu, almanı, amerikanı yok. Motosikletin boyutuyla alakası var.
Motor küçülkdükçe, kurallar da küçülüp yok oluyor maalesef...

Şimdi kafalarımızı geriye atıp gözlerimizi kapatalım ve kendimizin motor üstünde davranışlarımızı göz önüne getirelim ve yukarıdaki kriterlere göre hangi sınıfa girdiğimize karar verelim...

boşuna tartışmaya gerek yok. çin malı motor sahiplerini motorcudan saymıyorar bu böyle gidiyo işte :pr: altlarında 600cc üzeri motoru olan arkadaşlar neredeyse dövecekler bizi... demedik bırakmıyolar adamı alcana almışına pişman ediyolar soğutuyoşar resmen motordan.. :pr: paramız olmadı alamadık bi japon ya da ne bilim kore filan... :pr: ben yine de takmıyorum. bi kulamdan giriyo öbür kulamdan çıkıyo. banane senin 600f'inden cbr1000rr'ından.. büyük motorun büyük derdi olur... 600cc lik bi 600f 20 milyonluk benzinle en fazla gtceği 60-70km. ben 20 milyonluk benzinle en az 180km giderim...

Konuyu açalı uzun zaman olmuş. Şu an 11000 KM deyim motorum beni üzmedi hala.

Sağlıcakla.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çin malı motor motor değildir doğru ama her çin motoruna binenede motorcu değil denmez adam gelir bi hareket yapar aklını alır

çin malı motor motor değildir doğru ama her çin motoruna binenede motorcu değil denmez adam gelir bi hareket yapar aklını alır

aynı topraklarda yasayan kardeşlerime abilerime bakımn nelerle ugrasıyorlar hayret yaa
şimdi aklıma bı söz geldi insanı insandan kayırıyorlar bu sizden bu bizden ayırıyorlar
adamlar haklı bize motor haram çünkü tarzımız olan japon u alacak finansmanımız yok alınterıle anca çin malı kanuni alınıyor insanları motordan soguttugunuz için tesekkurler
not:bir sabah uyandığınızda bir mobilete binen bir insan olabilirsiniz ( mobiletçileri küçümsemiyorum bir zamanlar bende mobiletçiydim )

Son düzenleme:
aynı topraklarda yasayan kardeşlerime abilerime bakımn nelerle ugrasıyorlar hayret yaa
şimdi aklıma bı söz geldi insanı insandan kayırıyorlar bu sizden bu bizden ayırıyorlar
adamlar haklı bize motor haram çünkü tarzımız olan japon u alacak finansmanımız yok alınterıle anca çin malı kanuni alınıyor insanları motordan soguttugunuz için tesekkurler
not:bir sabah uyandığınızda bir mobilete binen bir insan olabilirsiniz ( mobiletçileri küçümsemiyorum bir zamanlar bende mobiletçiydim )

...alınterıle anca çin malı kanuni alınıyor...

:pr: Kafa yapini degistirmedigin surece hayatinin sonuna kadar kanuni'ye binmeye mahkumsun...

Hayali abimin bir lafı var hiç aklımdan çıkmayan. Motorcu motorunun cc'si kadar değil yüreği kadar motorcudur.

mes

Regal Raptorumu 2005 ten beri büyük bir gurur ve zevkle kullanıyorum.Bilmem anlatabiliyor muyum.:cat::rendeer:

İnsanlık adamın altındaki makinanın markasıyla olmuyo işte....... Çok mercedes bmw süren hayvan var çok hondaya kawasakiye binen hayvan var..... İş altındakiyle bitmez iş insanın beyninde biter...... Yoksa dediğim gibi kawasakiye binip insan olamışlarda var çin malına binipte.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosıklete bınen her kısı motosıklete bınıyordur zaten...ha moped ha racıng..
ne farkeder...:cat:

bu kadar cewap yazılması o arkadasa cewap degıl mıdır zaten arkadaslar..

Son düzenleme:
walla bence bu topici bile açmana gerek yoktu.çünkü adamın dedikleri hesaba alınacak laflar değilmiş,boş konuşmuş o adam:)

...alınterıle anca çin malı kanuni alınıyor...

:pr: Kafa yapini degistirmedigin surece hayatinin sonuna kadar kanuni'ye binmeye mahkumsun...

Kafa yapısını nasıl değiştiripte bi SS alacaz veya cruiser Banka mı soymammız gerekiyor neyse söylede bizde bilelim yolunuu biraz elimizden tutun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar