" Ben aldım hiçbir sorun yok" .........................................MARKADAN+SERVİSTEN SAKIN ŞAŞMAYIN !!!!!!
çok ama çok büyük ihtam altında bırakmışsınız bir çok kişiyi. Bende çin malı motosikletleri tavsiye edenlerdenim. Kendim 1 yıl boyunca yağmur çamur demeden 10.000 km Masai Grand Eagle kullandım kendisi çinlidir.
Ama distiribütörü Suzuki Türkiyedir, yani servisi suzuki servisleri. Kendim motosiklet önerirkende çinli japon veya koreli öncelikle bulunduğunuz yerdeki servisi önemlidir demişimdir.
Yani kısaca her zaman markadan daha önce servis gelmektedir.
İzmir Honda servisi olan Yükseliş arkadaşın motosikletine 2 adet yanlış buji taktı bu hondanın değerini düşürmez ama yolda kalan arkadaş bu servisten dolayı yolda kalıncada öncelikle bir düşünür....
Ucuz motosiklet kötüdür diye bir izlenim yoktur. çinde fabrikalar istenilene göre motosiklet yaparlar. Yani aynı malın kaliteliside kalitesizide mevcut. şirket hangisinden istere onlardan topluyorlar.
Örnek Keeway en ünlü çinlidir. hatta çoğu kişi macaristan malı sanır ama çinlidir. Motomax keewayleri getirdi ama servisleri berbattı ne oldu bıraktılar. Peki distribütörlüğünü kim aldı? Efsane motor (Yani harley-davidson Türkiye)
Bu insanlar bu kadar eblek mi Çin piyasasına girdiler? Tabikide hayır suzuki türkiye bu yolu açtı şimdi diğer japon motosiklet şirketleride ülkemizde bu yola devam edecekleri. Amaç her keseye hitap etmek.
O amaçla çinlileri falan kötülemeyin, Sahiden motosikletlerinden memnun olan ve diğer insanlara motosikletlerini öneren insanlarıda "hiç bir şeyden anlamaz" yerine koymayın. Bizzat şirketleri servisleri kötüleyin...