çin malı kasklar yasaklanmalı

bırakın kazada korumayı kendini korumada bile acizler.1 metre yükseklikten bıraksanız 2 parça oluyor.güvenlik sıfır.rüzgardan korumaktan başka birşeye yaramaz..Birde şu nazi kasklar var.yarım kasklar onlarda güvenlik namına bişey yok zaten.
Bu ithal kasklar hiçbir test aşamasından,sağlamlık kontrolü yapılmadanmı geliyor :silent:

Kask ın amacı sürücüyü herhangi bir kaza anında sürücünün başını korumaktır.

birde şu sorun var.kaliteli kasklar biraz pahalı.İşin birde bu yüzü var..

bende çin malı kask kullanıyorum.en yakın zamanda kaliteli güvenli bir kask temin edeceğim

bence çin malı kasklar yasaklanacağına kaliteli kaskların fiyatları düşürülsün. yoksa herkes biliyor 15-20 ytl ye iyi bir kask alınamayacağını.

bence insanlar bu konuda bilinçlendirilmeli kaliteli kaska yöneltilmeli ama kaliteli kasklarda çok pahalı, mecbur bütçe ona yetiyor, kaliteli kasklar ucuzlamalı

benim kask rüzgardan bile korumuyor millet polis durdurmasın diye takıyor zaten.Kaliteliler pahalı olmasa bide bir kask asgari ücret kadar var sanırım

Arkadasim Lazer aldi cok memnun , fiyatida makul alacaklar bir dusunsun
(Testlerde falan iyi cikiyormus sonuclari , ben diyenlerin yalancisiyim )
bir araba kullanicisi ancak bukadar yazar :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
benim bildiğim de lazer fiyatı makul kasklar arasında gayet kaliteli bir marka
kullanan ve memnun olan arkadaşlar var

orta ölçekli bir kask almak istesek fiyatlar ne civarı oluyor bilgisi olan varmi?:silent: Bugün bir cin malı kask satan bir yere gittim de(eminönünde)manzeme kalitesi daha takmadan belli ediyor kendisini:) adam hemen satma yanlısıydı ama bende aynı itina ile alma yanlısı değildim:) Ortalama bir memnuniyet sağlıyacak bir kaskın fiyatı nedir acaba?(marka model söylerseniz iyi olur):rendeer:

ben bugun shark s600 serisi tam kapalı bir kask aldım ortalama olarak iyi bir kask netten araştırdığıma ve kullanan arkadaşlara göre.... Fiyatı da 200 ytl ve görüntüsü de bayaa iyi ve kaliteli duruyor. Kask alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Kask bu, şakaya gelmez..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onlar kazada korunmak için deyilki zaten p0olisten korunmak için:queen: bence çin malı olan herşey yasaklanmalı kask öyle motorlar nekadar güvenliki?

bence çinliler komple dnetimden geçmeli kaskı da gçein motorlar ölüm kaynağı bide arkdaslar onlarla hıuz yapmaya çalsıyorlar

Kış için kask almam lazım,soğuk havada işe yarayacağını düşünüyorum elimde çenesiz kask var,soğuk oldğu gibi yüzüme geliyor.Arkadaşlar birde yağmura nasıl bi önlem alıyorsunuz,yağmurluklar işe yarıyormu ,kullanan varmı?Yazarsanız sevinirim

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
80-90 ytl civarına max ler var. sağlamlığını bizzat gördüm.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oplayın 2 yönü var birincisi maddiyat ikincisi hiç olmasa...bence bazı insanlar göstermelik olsun diye takıyolar kask onlar için lüks para verip kalite almaya yanaşmıyolar ancak başlarına allah korusun bişe gelecek ki biraz daha fazla para verip kalite bişe alsınlar çok değil şu kask:

bunların fiyatı 167ytl çok iyi değil ama çinden 1milyon kat iyidir

Çin malı yahut başka menşeili; kalitesi ve işlevi yetersiz olan hiç bir mal gümrükten geçememeli.

Özelliklede kask; kaportanın %51inin insanın kendisi olduğu konuda o kaskların ülkemize getirilmemesi gerekir ve hatta bütün dünyada gerekli özellikleri taşımayan kaskın üretimine izin verilmemeli.

mali durumu iyi olmayanlarıda düşününce,çin malı kask takmaları hiç takmamalarından daha iyidir..

çok derine inmeden yüzeysel düşünmek gerek bence değilse zaten çok yanlış var:rendeer:

Bırakın onlar da satılsın..Bozmayın ÇiN ekonomisini..

Bisiklet binerken bile takılmas ama çocuklar alıp , ewcilik oynarlar işte ...

Millet bilinçlenmeli baska yolu yoq ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar