çin malı cruiser motor ile dağda cross tadında gezi.

acayip gaza geldim.(3 turdur bu konuya bakıyorum) Yarın fena helde scuross yapmayı düşünüyorum.Çamur deryaları göletler hendekler hepsi beni bekler... (hala cross um yok :(

Merak etme orhan. Ramzeyi zorlamada sınıra gelmeye daha çok var. Ben eşimle çok daha zorlu rampa, stabilize ve kötü yollarda zorladım ramzeyi. Altı yüksektir ve çekişi kendi çapında süperdir. Hiç yolda koymadı bizi.

Ellerine, emeğine ve Ramzeyine sağlık. Selamlar.

Naci abim öncelikle saygılar sana. Valla ben her yaptığım kilometrede daha da bağlanıyorum "remziye" haa rampada çekişmi valla bence o konuda mükemmel bir motor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 ----------

acayip gaza geldim.(3 turdur bu konuya bakıyorum) Yarın fena helde scuross yapmayı düşünüyorum.Çamur deryaları göletler hendekler hepsi beni bekler... (hala cross um yok :(

Valla hocam kesinlikle ikinci motorum bir cross olacak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------

Aslında düşündümde izmirli motorcular şöyle bir toplansa karagölde bir kamp yapsak ne güzel olurdu

Süper bir mekan gerçekten,gitmiş kadar olduk.İnsanın içi akıyor resmen.

Resimleri çeken arkadaş,fotografçılık hakkında eğitim almış birisimi?

çok güzel bir gezi olmuş.sizde de benim gibi enduro ruhu var.fotoğraflar da çok güzel çekilmiş ve makine de epey iyiymiş.
izmirde 5 sene kaldım ama o göle gitmek hiç fırsat olmamıştı. o zaman öğrenciydim. motor da yoktu tabi.
tebrikler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar